Kwaliteit en professionaliteit zijn belangrijk, maar dansplezier staat voorop!
Kwaliteit en professionaliteit zijn belangrijk, maar dansplezier staat voorop! (Foto: Jeffrey Lewakabessy)

Dansseizoen Dans Centrum Chantal start 1 september!

SCHAGEN - Vanaf 1 september is iedereen welkom mee te doen in onze danslessen. Dit jaar staat er weer een uitgebreid programma op ons rooster met nieuwe lessen. Met een keus aan dansstijlen staat het team fris en fruitig voor iedereen klaar.

Voor de volwassen nieuw dit jaar: Lady Hiphop in Schagen. Nieuw voor jonge dames en heren: Dance Hall voor 12+, ook in Schagen. Deze dansstijl is zo'n enorm succes dat deze leeftijd dit graag wil volgen. Verder is inmiddels onze wachtlijst voor moderne dans weggewerkt, door moderne dans te geven op woensdag in Schagen, vanaf 6 jaar.

Samenwerking

En dan groot nieuws... Chantal gaat dit jaar een samenwerking aan met Dance Works te Velsen. Een vooropleiding die jonge, talentvolle dansers meer kans biedt in het dansvak te komen.

Via selectielessen en de pre-vooropleiding van Chantal komen de leerlingen in aanraking met de vooropleiding. Ze leren hiervoor op zaterdag meerdere dansstijlen, zoals urban tap, showdance en technieklessen, en worden goed begeleid bij een auditie of het volgen van een dansvak-opleiding na de middelbare school.

Ouders hoeven niet meer te verhuizen om de droom van hun kind waar te maken en ook de organisatie van het gezin hoeft niet overhoop. Leerlingen blijven op hun eigen basisschool en de middelbare school kan gevolgd worden in eigen dorp of stad.

Ons overige programma vindt u op www.danscentrum-chantal.nl met naast Peuter en kleuterdans/ballet vanaf 2,5 jaar, ook klassiek ballet vanaf 4 jaar, jazz show, musical dance, jazz dance en hiphop vanaf 6 jaar. Kortom: keuze genoeg voor jong en oud.

Wij zijn een laagdrempelige dansschool met veel variƫteit, waar kwaliteit en professionaliteit belangrijk zijn. In de lessen werken wij aan een goede lichaamshouding en -coƶrdinatie, ritmegevoel, expressie, spierkracht en vooral veel dansplezier!