Wie wint een spectaculaire trouwdag?
Wie wint een spectaculaire trouwdag? (Foto: aangeleverd)

Wie wint een spectaculaire trouwdag?

REGIO - Onderneemsters Rosalie Schutz van Schutz Mannenmode in Hoorn en Annet Kwantes van Het Boudoir Bruidsmode in Hoorn lopen al jaren met hetzelfde gevoel: als er beurzen georganiseerd worden voor bruidsparen is er te weinig actie. "Teveel kijken en informatie in overvloed, maar de echte interactie met de aanstaande bruidsparen ontbrak eigenlijk altijd."

Daarom startten zij in 2016 met een uniek beursconcept: 'win een deel van je spectaculaire trouwdag!' Bruidsparen kunnen op deze beurzen hun hele dag samenstellen met de hiervoor speciaal geselecteerde deelnemers die allemaal in hun vakgebied professioneel met trouwen bezig zijn. Denk dan aan het kennismaken met bijzondere bedrijven die alles weten over trouwjaponnen, herenkostuums, kinderkleding, trouwringen, bloemsierkunst, styling, decoratie en trouwfotografie. En ook de muziek mag natuurlijk niet ontbreken.

Prachtige prijs

"Er staan bedrijven die het inhoudelijke deel van je trouwdag kunnen begeleiden zoals een weddingplanner, amtenaar van de burgerlijke stand en de dansschool voor de openingsdans. Maar ook praktische zaken zoals drukwerk, huwelijksreis en kapsels en make-up zijn belangrijke dingen om vooraf te plannen. Bijzonder is dat één van de bezoekende bruidsparen, uit de afspraken die gemaakt worden, een prachtige prijs uitgereikt krijgt: een prijzenpakket voor een unieke spectaculaire trouwdag! Aangeboden door alle standhouders van deze beurs", aldus de enthousiaste onderneemsters.

Meer informatie over het organiseren, plannen en invullen en mogelijk winnen van een trouwdag? Kom dan 1 september naar de Gasfabriek in Alkmaar, tussen 11.00 en 16.00 staan alle professionals voor daar klaar met informatie, tips en adviezen. Geen tijd of niet in de buurt, geen nood! Op 13 oktober zijn deze enthousiaste wedding professionals te ontmoeten in De Bierderij te Monnickendam van 12.00 tot 17.00 uur. Zondag 3 november is Fort Westoever in Den Helder van 11.00 tot 16.00 uur de enthousiaste gastlocatie voor deze beurs. Last but zeker not Least is er nog een beurs in Hoorn. Kom 12 januari naar de hippe strandlocatie Oranje- Buiten, tussen 11.00 en 16.00 uur kunnen contacten worden gelegd en afspraken gepland met alle leuke deelnemers aan deze beurs. Maak kennis met alle bruidsprofessionals uit Hoorn en omstreken om de huwelijksdag in te vullen en daar de juiste partners bij te selecteren.

Ter ere van het vijfjarig bestaan van deze beurzen wordt een grote modeshow georganiseerd: 15 november worden alle nieuwe collecties bruidsmode, kinderkleding en kostuums geshowd, inclusief de hipste bruidskapsels, moderne boeketten en veel lekkers om te proeven. Onder begeleiding van 'huis-dj' Peter wordt dit zeker een topavond met heel veel inspiratie, tips en tricks voor een prachtige trouwdag. Reserveren voor deze avond is nodig via 0229-269222 of info@hetboudoir.nl.

Alle events zijn gratis toegankelijk en kunnen zonder afspraak worden bezocht. Alleen voor de trouw-experience van 15 november is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus reageer snel, neem gezellig iemand mee en reserveer via info@hetboudoir.nl. Maak afspraken op deze topbeurzen en maak kans op die fantastische hoofdprijs!

www.facebookcom/trouwbeursGasfabriekalkmaar/www.facebook.com/trouwbeursbierderijmonnickendam/www.facebook.com/trouwbeursfortwestoever/www.facebook.com/trouwbeursoranjebuiten.