Kundalini Yoga op inspiratieplek aan zee
Kundalini Yoga op inspiratieplek aan zee (Foto: aangeleverd)

Kundalini Yoga & Meditatie in het Zwanenwater

CALLANTSOOG - 'Terug naar je natuur' is het motto van de Kundalini Yoga- & Meditatielessen in het Zwanenwater van Callantsoog. Vanaf maandag 2 en donderdag 5 september is er plek voor nieuwe deelnemers om het najaarslesblok tot december te volgen.

"Kundalini Yoga is een echte 'workout' voor body, mind en soul"

Is het ook jouw wens om dichter bij jezelf te komen, los te laten wat je niet meer dient en helder en stralend in je kracht te staan? Dan biedt deze Yoga van de bewustwording jou die kans.

Inspiratieplek aan zee

Yoga&Coaching is de naam waaronder de activiteiten van Studio BodyMindSoul sinds dit voorjaar zijn voortgezet. Het is nog steeds dé plek in de Noordkop om je te laten inspireren in beweging te komen, terug naar je natuur. De wekelijkse lessen worden gegeven op een prachtige locatie met vloerverwarming, midden in natuurgebied het Zwanenwater van Natuurmonumenten in Callantsoog.

Opheffen van blokkades

"Zowel de natuur als Kundalini Yoga brengen je dichter bij je eigen natuur. De wandeling van en naar de leslocatie nodigt je daartoe al uit", zo vertelt docente Nathalie Jagir enthousiast.

"Kundalini Yoga wordt ook wel de 'moeder' van alle Yoga genoemd en is een echte 'workout' voor body, mind en soul.

Als je werkelijk veranderingen wilt realiseren in je leven, dan helpt deze vorm van yoga je op een heel directe manier. Je werkt op het opheffen van blokkades op lichamelijk, mentaal en energetisch niveau.

De Kundalini Yoga sets en meditaties zijn afwisselend, dynamisch en dagen je daarbij flink uit. Zo kun je op een diep niveau in je onderbewuste opruimen wat je belemmert en ruimte maken voor je werkelijke natuur.

Dat is de kracht van Kundalini Yoga & Meditatie".

De wekelijkse lessen op maandag- en donderdagavond zijn van 20.00-22.00 uur, inclusief de gezamenlijke wandeling door het Zwanenwater vanaf de parkeerplaats en thee na afloop.

Aanmelden voor een proefles kan telefonisch bij docente Nathalie Jagir op 06-21541907.

Kijk voor meer informatie op www.inspiratieplekaanzee.nl