Anita van der Gulik.
Anita van der Gulik. Foto: (Foto: aangeleverd)

Persoonlijke ontwikkeling en Kinesiologie

DIRKSHORN - In september starten bij Praktijk Anita van der Gulik diverse cursussen die je kunt gebruiken voor je persoonlijke ontwikkeling.

In de eerste module van Touch for Health maak je kennis met het testen van spieren. Daarbij gaat het om het leren voelen en interpreteren van een spiertest. De interactie tussen tester en testpersoon speelt hierbij een belangrijke rol. Touch for Health is ontwikkeld als zelfhulpmethode. Het geeft concrete handgrepen om beter met klachten of problemen om te gaan. Met manuele spiertesten spoor je spierzwakten en energieblokkades op die je met eenvoudige technieken corrigeert. Touch for Health wordt gegeven op 6, 7 en 8 september.

Stress door dagelijkse dingen of ingrijpende gebeurtenissen ervaren we allemaal wel eens. Een mens kan prima met stress omgaan, maar soms wordt het te veel en heb je het gevoel dat je de controle verliest. Dan is het handig als je tools hebt en om stress te reduceren. In de cursus wordt het verschijnsel stress onderzocht. Je krijgt achtergrondinformatie over stress, leert wat stress met jou persoonlijk doet en hoe het jouw leven beïnvloedt. Natuurlijk leer je ook verschillende technieken om het stressniveau omlaag te krijgen. De cursus 'Met succes je stress te lijf' wordt gegeven op 20, 21 en 22 september.

Meer info: 06-2730 3224 of info@praktijkanitavandergulik.nl. Praktijk Anita van der Gulik | Massage en Kinesiologie| Schoolstraat 14 | 1746 AP Dirkshorn www.praktijkanitavandergulik.nl