Mode inspiratie doe je op bij de catwalk, tijdens de Shopping Night
Mode inspiratie doe je op bij de catwalk, tijdens de Shopping Night (Foto: aangeleverd)

Shoppen tot in de late uurtjes

SCHAGEN - Zaterdag 21 september vindt de eerste editie van Shopping Night Schagen plaats. In omliggende steden is dit evenement al een groot succes en ook in Schagen belooft het een bruisend evenement te worden.

Winkels open tot 22.00 en leuke acties

Bij Shopping Night Schagen werken winkels en horeca met elkaar samen en is er van alles te doen in het hart van Schagen. Zo gaan de winkels open tot 22:00 uur en pakken ze uit met verschillende leuke acties voor de bezoekers.

Bij de horecagelegenheden kan men tussen het shoppen door een hapje eten of even bijkomen met een drankje. Daarnaast is er een markt en zijn diverse foodtrucks en entertainment te vinden door de stad heen en kunnen bezoekers beautytips en fashion inspiratie opdoen voor het nieuwe seizoen.

Fashionparade

De feestelijke activiteiten beginnen echter al eerder op de dag: van 14:00 tot en met 16:00 uur vindt de jaarlijkse fashionparade in het centrum van Schagen plaats. Onder muzikale begeleiding verplaatst de fashionable stoet zich door de stad heen, een festijn dat je niet wilt missen!