Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

The Big Event bij Opel dealer Cremers

SCHAGEN - Opel dealer Cremers in Schagen maakt het kopen van een nieuwe auto nu wel heel aantrekkelijk. Tijdens de spectaculaire show The Big Event, van maandag 9 september tot en met zaterdag 14 september 2019, krijgt men € 2.000,- extra inruilwaarde bovenop de Autotelex inruilwaarde van de huidige auto. Naast de extra inruilwaarde krijgt eenieder die een nieuwe Opel koopt voor € 500,- gratis brandstof en mag men voor € 250,- aan Opel-accessoires uitkiezen.

"The Big Event strijkt in september 2019 weer in ons land neer", vertelt Jos Cremers. "Ook wij doen mee aan deze grootscheepse voordeelshow Het zal een drukte van belang worden bij ons in de showroom."
Via www.opelcremers.nl is een inruil-waardecheque aan te vragen. Die kunnen kopers van een nieuwe Opel tijdens de actieperiode verzilveren wanneer ze hun eigen auto bij Cremers inruilen. Alle modellen van Opel doen mee, ook de bedrijfswagens. Opel bedrijfswagens genieten als extra ook nog van 5 jaar financiering tegen 0 procent rente.

Extra inruilwaarde

"Ook dit jaar is er weer de verdubbelaar", meldt Jos, "elke dag zal er 1 taxatie worden uitgeloot die geen € 2.000-, maar zelfs € 4.000,- extra inruilwaarde ontvangt! Om hiervoor in aanmerking te komen, dient men een e-mailadres en NAW-gegevens achter te laten op www.opelcremers.nl.

Gratis brandstof

Voor de € 500,- brandstof verstrekt Cremers aan de koper van een nieuwe Opel een tankpas. Deze pas is tot een jaar na de aankoopdatum geldig. Daarnaast mogen Opel-kopers voor € 250,- aan extra accessoires uitkiezen.

Opel dealer Cremers | Witte Paal 329 in Schagen | telefoon 0224-215844 | www.opelcremers.nl.