Trendy mini-vijver in huis zorgt voor sfeer en rust
Trendy mini-vijver in huis zorgt voor sfeer en rust (Foto:Velda.nl.)

Minivijver brengt sfeer en rust in huis

Na het grote succes van de trendy minivijvers voor tuin, terras en balkon, is er nu de iets kleinere variant voor binnen: de Trendy Pond indoor. Dat betekent waterpret op elke gewenste plek in huis; van woon- tot slaapkamer, van keuken tot badkamer.

Op tafel, op de vloer; overal brengt de Trendy Pond indoor kleur en fleur. Maar vooral ook sfeer en leven.

De Trendy Pond indoor is gemaakt van kleurrijk textiel, met vijverfolie aan de binnenkant en dus volledig waterbestendig. Het textiel is stoer, stevig en soepel tegelijk en verkrijgbaar in drie kleuren, die onderling prachtig gecombineerd kunnen worden. Meest in het oog springende is de minivijver in stoere spijkerstof. Mooi ingetogen is de vijver in violet en uiteraard is er ook een natuurlijke variant in naturel 'jute'. Behalve met kleur kan er ook gevarieerd worden met de maten.

Een minivijver brengt maximale sfeer, want water leeft, maar geeft tegelijkertijd rust. Vijverplanten zijn in allerlei soorten en maten te koop. Van leuke drijfplantjes tot hoge sprieten. Wat te denken van bijvoorbeeld een Japanse holpijp in een modern interieur, de Spiralis als vrolijke touch of de Papyrus in hoogte naar keuze.

Zij geven niet alleen kleur en fleur, maar ook nog eens een fijne geur in huis. Kijk voor informatie op: www.velda.nl