Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Dag van de Hooibergh bij Welkoop 't Rijpje

Welkoop 't Rijpje viert feest. Twee jaar geleden werd in deze winkel het idee van de Hooibergh geboren, een diervriendelijk dierenverblijf waarin ze laten zien hoe leuk het is om dieren te houden. De Hooibergh is een groot succes geworden en staat nu in bijna alle 152 Welkoop winkels in Nederland. Dat vraagt om een feestje! Daarom is er op zaterdag 14 september een feestelijke dag voor kinderen en hun dieren. Kom met je huisdier (of knuffel) naar de winkel.

Er is een hondensportparcours, die ook erg leuk is voor kinderen zonder hond. Laat je dier keuren door de gezondheidsdeskundige. Maak een leuke foto met je dier in de photoboot, de leukste wint een professionele fotoshoot.

Boerengolf

Speel boerengolf op de dierenweide, en knuffel alle dieren knuffelen. Er is een wedstrijd spijkerbroekhangen voor de jeugd, wie het langste hangt wint een bon voor de escaperoom bij de Fun Farm in Schoorl.

En er is nog veel meer, dus kom gezellig langs zaterdag 14 september. Ook zonder huisdier ben je natuurlijk van harte welkom, er zijn in en om de winkel genoeg dieren om te knuffelen.

Bouwplaat wedstrijd

Haal ook snel de bouwplaat op in de winkel en knutsel je eigen mini Hooibergh. Er zijn met deze wedstrijd mooie prijzen te winnen.

Za 14 september, 10-16 uur bij Welkoop 't Rijpje, Rijperweg 48a, tussen Tuitjenhorn en Sint Maarten. Gratis entree.