Deskundig en eerlijk advies bij Huis van Schagen
Deskundig en eerlijk advies bij Huis van Schagen (Foto: aangeleverd)

Huis van Schagen loves fashion!

SCHAGEN - Fashion, we love it! Daarom vinden we het ook zo cool om aan de Fashion Parade mee te doen. Onze modellen staan te popelen om 21 september de najaar- en wintertrends te laten zien. We maken er weer een machtig mooi modefeestje van.

Huis van Schagen is in zeven jaar tijd een begrip geworden, dus we hebben ook wel een naam hoog te houden. Wij kunnen onze klanten van top tot teen stylen en staan bekend om ons deskundig en eerlijk advies. We hebben merken in huis die ons onderscheiden van andere modezaken. Daar zijn we trots op.

Winkel gerestyled

De winkel is weer helemaal gerestyled en klaar voor het nieuwe seizoen. Er zijn ook wat nieuwe merken aan onze collectie toegevoegd. Naast de vertrouwde merken als Studio Anneloes, Liu Jo, Kocca, Goldbergh en Twinset, kun je bij ons terecht voor Dante6, Fifth House en Set. Ons schoenenassortiment is onlangs uitgebreid met het supergave merk Stokton.

Servies en accessoires

Behalve de kekke kleding van Fabienne Chapot, verkopen wij ook haar vrolijk makende servies. In de winkel vind je verder de bijzondere handbeschilderde vazen van Doortje IJpelaar en andere exclusieve accessoires. Kom maar kijken tijdens de Fashion Parade. Onze winkel is tot 22 uur open voor de ultieme shopbeleving, we hebben wat leuke verrassingen in petto!

Najaarsmodeshow

Krijg je geen genoeg van modeshows? Donderdag 26 september om 19 uur houden wij onze jaarlijkse spraakmakende najaarsmodeshow, waarin we in intieme sfeer onze nieuwste collecties laten zien. Met kans op mooie prijzen bij het Rad van Fortuin. Reserveer je gratis kaarten via info@huisvanschagen.nl of geef je op in de winkel. Tot dan!