Bezoek Groets bedrijfswagenshow.
Bezoek Groets bedrijfswagenshow. (Foto: aangeleverd)

Maak je presentatie 'af' met een bedrijfsauto van Groet Auto

SCHAGEN/DEN HELDER- Als ondernemer wil je met 1-0 voorstaan als je bij een klant binnenloopt. Peugeot begrijpt dat als exponent van de Franse grandeur.

"Maar het merk staat voor meer dan alleen een stijlvolle afwerking en inrichting", vertelt Arjan Groet, gezicht van Groet Auto. "Peugeot staat ook voor betrouwbaarheid, praktisch gebruiksgemak en een moderne afwerking."

Dat kunnen ondernemers, die bereid zijn in dat stukje extra te investeren om op te vallen, zelf ervaren bij het familiebedrijf met vestigingen in Schagen en Den Helder. Hélemaal tijdens het Go with the Pro Weekend op donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 september. Gedurende die drie dagen wordt er 25 uur lang maar liefst 25 procent korting gegeven!

Vertrouwen

Dat wil zeggen op donderdag en vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Wie gespreid wil betalen (financial lease): Groet Auto biedt nul procent rente voor een periode tot en met vijf jaar! Dat geeft aan welk vertrouwen het familiebedrijf heeft in het merk Peugeot dat alsmaar hoger gewaardeerd wordt door kenners in de automarkt én consumenten. "Peugeot kan, als het gaat om de totale kosten van de auto tijdens de gebruiksjaren en de restwaarde, aan het einde van die periode uitstekende cijfers overleggen", vertelt Arjan Groet. "Bovendien staat Peugeot erom bekend dat de modellen zuinig zijn met brandstof."

Staat deze 'Franse slag' u zo aan dat u zelf uw slag wilt slaan? Kom op de genoemde data naar De Fok 12, Schagen of Kievitstraat 18, Den Helder!