Zeuvenuursgoed biedt vele merken
Zeuvenuursgoed biedt vele merken (Foto: aangeleverd)

Zeuvenuursgoed: Eén voordeur, twee winkelkarakters

Zeuvenuursgoed aan de Molenstraat in Schagen is in den wijde omtrek bekend als de winkel voor de (a,s) ouders en kinderen vanaf baby t/m 152. Al 20 jaar gevestigd in één van de oudste winkelstraten van Schagen en onbetaald parkeren voor de deur!

Achter winkeldeur 30A: een compleet en uitgebreid assortiment.

Verbaas je over de diversiteit! Zeuvenuursgoed biedt comfortabele babykleding van sterke merken zoals NameIt, Feetje, Noppies, Z8, Dirkje en meer. Kleurrijk, eigenwijs, stoer en betaalbaar zijn de collecties van Bnosy, Tygo en vito, Ochill, Bchill, Skurk, Z8 voor kids.

Voor jongens/meiden in de grotere maten verrassende merken die niet in iedere winkel hangen. Zoals het stoere denim merk Raizzed: voor een trendy urban look in super jeans en fijne sweats met logo-prints, jogpants en winterjassen. Maar ook Grustle en de razend populaire jeans van Dutch Denim (dubbele knieën) super skinny en extra slimfit in verschillende wassingen. En niet te vergeten: Moodstreet winterjassen!

Zwangerschapsjeans

Ver in het land zijn onze trendy zwangerschapsjeans bekend van merken zoals MamaLicious, Noppies, Love2Wait. Kom en laat je vakkundig adviseren en ontdek hoe comfortabel. Verder vind je kraamcadeautjes, houten speelgoed en artikelen van BamBam en Jolein t. Kom kijken en verwonder je!

Achter winkeldeur 30A: de grootse collectie OUTLET.

Je moet het zien, ontelbaar veel kleding in maat 50 tot en met 152 voor superkleine prijsjes. En wat leuk is om te weten: in de outlet hangen totaal andere recente items van sterke merken die speciaal voor de outlet zijn ingekocht.

Het team van Zeuvenuursgoed begroet je graag en de kids ... vermaken zich in de botsauto! www.zeuvenuursgoed.nl www.facebook.com/zeuvenuursgoed.nl instagram#zeuvenuursgoed