Laat u verrassen bij Knuwer Jeans!
Laat u verrassen bij Knuwer Jeans! (Foto: aangeleverd)

Jeans 10-daagse bij Knuwer Jeans

SCHAGEN - Knuwer Jeans in de Molenstraat, ook wel bekend als het Levi's winkeltje, is al bijna 65 jaar de vertrouwde jeanswinkel van Schagen. Merken als Levis, Petrol, Wrangler, Lee, Cars, Gabbiano, MOD ,no-excess en Solid kleuren de winkel al jaren blauw.

Veel aandacht voor de Levi's collectie

De najaarscollectie 2019 met mooie t-shirts, truien, overhemden en winterjassen geven de winkel weer een frisse herfstuitstraling. En natuurlijk is er veel aandacht voor de Levi's collectie.

Zo is er voor in het najaar de bekende Levi's logosweater in diverse kleuren voor dames en heren en het Levi's lange mouw-t-shirt met logo in verschillende kleuren.

Volop keuze

Voor de dames die een goede jeans zoeken is er volop keus. Zo zijn er hoge en mid waist modellen met een rechte pasvorm of meer skinny en ruime keus in de dameslijn van Levi's, met modellen als de dames 501, de Mile High, de 721, 711 en de 710.

Naast de Levi's collectie zijn er ook damesjeans van de merken MOD en Lee. De merken vullen elkaar uitstekend aan zodat er altijd wel een damesjeans met een goede pasvorm te vinden is.

Wrangler heeft dit jaar een nieuw high skinny dames model voor de wat vollere dames, deze kenmerkt zich dat hij achter bij de rug goed aan te sluiten is, zodat de dames daar geen ruimte over houden.

Voor de heren is er een zeer ruime keus in de modellen van Levi's, Cars, Wrangler of Lee. Variërend van de standaard 5 pocket jeans tot een trendy skinny van bijvoorbeeld Cars voor € 59,95. In de nieuwe collectie zit een mooie khaki chino model voor een zeer betaalbare prijs van 49.95.

Acties

En dan start ook nog eens de 'jeans 10-daagse'. Bij elke jeans krijgt men een directe korting van tien euro (m.u.v. bestaande aanbiedingen) De 10-daagse start donderdag 19 september en duurt tot en met koopzondag 29 september.

Tijdens de Fashion Parade en Shopping Night 21 september wordt nog eens tien procent korting gegeven op de nieuwe winterjassen collectie en shirts.

Grote keuze

Kenmerkend voor Knuwer Jeans is de grote mate van klantvriendelijkheid en deskundigheid op het gebied van jeans. De enorme keus en uitgebreide maatvoering zal iedereen verbazen. Wie er zelf niet uit komt, krijgt hulp van Franka, Anneke of Marcel. "Laat u verrassen en breng eens een bezoekje aan onze winkel in de Molenstraat 5 in Schagen!"