Afbeelding
(Amanda Drost Photography)

Broekhuis Schagen en Den Helder; totale mobiliteit voor de ondernemer

REGIO - Bij Broekhuis Schagen en Den Helder weten we als geen ander dat uw bedrijfswagen veel meer is dan een vervoersmiddel. Voor u als ondernemer is uw bedrijfswagen de ideale partner om iedere klus te klaren. Uw bus moet praktisch, comfortabel maar bovenal ook veilig zijn. Bij Broekhuis Schagen en Den Helder hebben wij een ruim aanbod zodat we u altijd kunnen helpen aan een bedrijfswagen die helemaal bij uw wensen past en ook nog eens zeer scherp geprijsd is.

Het hechte team van Broekhuis Schagen en Den Helder staat voor u klaar om al uw vragen rondom mobiliteit te beantwoorden.

Paul Lenting, onze vestigingsdirecteur bij Broekhuis Schagen en Den Helder, zegt hierover: "We richten ons op kleine tot middelgrote zakelijke relaties met een wagenpark van 1-2 tot en met 75 bedrijfswagens. Binnen onze regio voorzien wij de zakelijke klant van zowel lease, financiering als koop.

Wanneer u bij ons langskomt zal ik u voornamelijk adviseren over bedrijfswagens, hoewel personenwagens ook kunnen voorkomen in mijn advies. Zeker wanneer dit de best passende oplossing blijkt voor uw mobiliteitsvraagstuk. Als accountmanager vertegenwoordig ik mijn eigen merk, maar ik zal indien nodig schakelen met mijn collega's als het om een ander Broekhuis merk gaat."

Onderhoud

Ook wanneer uw Fiat of Volkswagen bedrijfswagen onderhoud of service nodig heeft, staan onze ervaren vakspecialisten voor u klaar.

Diverse services

Bij Broekhuis Schagen en Den Helder kunt u rekenen op kwaliteit en service. Onze specialisten zorgen dat uw bedrijfswagen niet of niet lang stilstaat. Daarvoor zijn wij u graag van dienst met diverse services zoals schadeherstel, garanties, onderdelen & accessoires en pechhulp.

Bij Broekhuis Schagen en Den Helder kunt u dus altijd rekenen op gemotiveerde medewerkers die graag voorzien in kwaliteit en service.

Alles voor uw bedrijfswagen

Broekhuis Schagen en Den Helder is ook het juiste adres voor alle zaken rondom uw bedrijfswagen. Wij helpen u graag bij de zoektocht naar de perfecte bus voor uw bedrijf. Ook wanneer dit geen Volkswagen is, schakelen wij graag onze collega's in voor een ander merk bedrijfswagen.

In- en opbouw

De bedrijfswageninrichters van Broekhuis Carplus kunnen u helpen met alle mogelijke vormen van in- en opbouw. Te denken valt aan onder andere het inbouwen van track en trace systemen, stand kachels, dubbele cabines, carkits en alarmen.

Maatwerk

Als experts in het inbouwen van bedrijfswageninrichting maken wij gebruik van maatwerkoplossingen, zodat u zeker weet dat de bedrijfswagen precies naar uw wensen en behoeften is ingericht.

Ontzorgen

Twijfelt u nog wat de beste manier is om uw bedrijfswagen te financieren? Ook daar helpen wij u graag mee. "Wanneer u bij Broekhuis een bedrijfswagen koopt, ontzorgen wij u van a tot z" aldus Paul Lenting. "Ook met de verzekering van uw voertuig helpen wij u graag."

Zo kunt u kiezen voor het leasen van een bedrijfswagen waarbij Broekhuis de eigenaar blijft van de bedrijfswagen of kunt u kiezen voor financieren waarbij de bedrijfswagen uw eigendom wordt.

Onze adviseurs helpen u graag.

Dus zoekt u een bedrijfswagen die aansluit bij uw wensen en behoeften en zo uw perfecte collega wordt? Kom dan langs in de showroom voor een scherp aanbod!

Broekhuis Schagen, Witte Paal 326, 1742 LE Schagen

Broekhuis Den Helder, Industrieweg 5, 1785 AG Den Helder

Afbeelding