Pjer Slijkerman (links) en Henk Martin Mensink zijn klaar voor de open dag
Pjer Slijkerman (links) en Henk Martin Mensink zijn klaar voor de open dag (Foto: aangeleverd)

Traditionele open dag TPP Slijkerman

SCHAGEN - Altijd dezelfde vakman die je terzijde staat. Belangrijk, want weinig dingen zijn zo persoonlijk in het leven als iemand die aan je kunstgebit sleutelt. Of in dit geval hem verfraait, naar jouw wensen. Zie daar de meerwaarde van Pjer Slijkerman van Tandprothetische Praktijk Slijkerman. Hier wordt jouw taal gesproken zodat niets 'in de mist' blijft hangen.

Neem vrijblijvend een kijkje achter de schermen

De ervaren Slijkerman, luistert, denkt mee en adviseert op maat over jouw opties. Zodat jij verzekerd bent van het beste implantaat of implantaten, kunstgebit, frames en partiële protheses. En meer dan dat. Zodat de oplossing niet alleen lekker draagt maar ook mooi oogt.

Van dit en meer krijgen belangstellenden een indruk tijdens de jaarlijkse open dag die op zaterdag 21 september van 10.00 tot 15.00 uur plaatsvindt. Pjer Slijkerman, tandtechnicus en tandprotheticus, heet belangstellenden welkom om onder het genot van een kopje koffie/thee kennis te maken met de praktijk.

Ook present is Henk Martin Mensink van het Tandheelkundig Centrum 't Veld. Slijkerman werkt al vele jaren met dit gerenommeerde bedrijf samen: in hechte samenwerking qua onderzoek en uitwerking wordt voor hem of haar toegewerkt naar een eindresultaat waarbij eenieder weer die brede lach tevoorschijn durft te halen. Zowel als het gaat om uitneembare of vaste gebitsverbeteringen.

Omdat de verzekeringsmogelijkheden anno 2019 relatief ruim zijn én de kwaliteit van Pjer Slijkerman en Henk Martin Mensink wordt erkend door álle zorgverzekeraars, is de kans groot dat je na een bezoek aan de open dag met vertrouwen weggaat. Door het prettige gesprek met de gezichten van de praktijken die je al een kleine inzage hebben gegeven hoe ze te werk gaan. En vooral met het gevoel dat, of je nu maar één tand mist of een 'wolf' heeft gehuisd in de mond, deze mannen je van A tot Z van het probleem af gaan helpen.

Bezoekers van de open dag kunnen ook praten met de importeur en zo meer komen te weten over de materiaalkeuzes van de protheses en implantaten. Verder is Specsavers Schagen aanwezig: je kunt daar een gratis oor test doen. Meer dan nuttig, omdat er nieuwe technologieën voor mensen met gehoorproblemen op de markt zijn.

Tandprothetische Praktijk Slijkerman, Jan Steenstraat 8 Schagen. www.slijkermankunstgebitten.nl. 0224-296508

Email: info@slijkermankunstgebitten.nl.