Met meer rijplezier dan ooit biedt de volledig nieuwe Nissan JUKE een nieuw en hoog niveau van prestaties en technologie.
Met meer rijplezier dan ooit biedt de volledig nieuwe Nissan JUKE een nieuw en hoog niveau van prestaties en technologie. (Foto: Richard Parsons)

Nieuwe Nissan JUKE volledig vernieuwd

REGIO - Bijna tien jaar nadat hij met zijn onderscheidende design en nadruk op rijplezier het segment van de compacte crossover opschudde, staat de volgende generatie Nissan JUKE klaar om het segment opnieuw uit te vinden. Met meer rijplezier dan ooit biedt de volledig nieuwe Nissan JUKE een nieuw en hoog niveau van prestaties en technologie, gehuld in de carrosserie van een opvallende en ruime Coupé Crossover.

De Nissan JUKE is volledig vernieuwd, met grotere afmetingen, een krachtig design, in het oog springende 19-inch lichtmetalen velgen en spannende coupélijnen met 'zwevend dak'. Met het nieuwe uitrustingsniveau N-Design kunnen consumenten hun nieuwe Nissan JUKE naar eigen smaak aanpassen. Voor het dak, de rest van de carrosserie en het interieur zijn verschillende kleurencombinaties mogelijk. De Nissan JUKE wordt leverbaar met de keuze uit elf carrosseriekleuren.

Compact en lichter

De nieuwe Nissan JUKE is gegroeid in vergelijking tot zijn voorganger. Hierdoor biedt de nieuwe Nissan JUKE meer interieurruimte terwijl hij toch compact gebleven is. De Nissan JUKE wordt aangedreven door een efficiënte DIG-T 117 pk turbobenzinemotor. De motor is gekoppeld aan een handmatig te bedienen 6-bak of sportieve 7-traps automaat met dubbele koppeling (DCT) en schakelflippers.

Nissan Intelligent Mobility

Voor de eerste keer is de Nissan JUKE leverbaar met Nissans geavanceerde ProPILOT-technologie, die de bestuurder assisteert bij het sturen, versnellen en remmen. Daarnaast beschikt de JUKE over het nieuwe NissanConnect infotainmentsysteem met Apple CarPlay waarmee inzittenden de apps op hun smartphone kunnen spiegelen aan het 8-inch display en het Bose Personal Plus audiosysteem.

Exclusieve lanceringseditie

Om de lancering van de gloednieuwe Nissan JUKE te vieren, kunnen klanten vandaag al hun bestelling plaatsen voor een speciale uitvoering: de Nissan JUKE Première Edition. De uitrusting bestaat onder andere uit NissanConnect, parkeersensoren voor en achter, een Two-Tone lak en 19- inch lichtmetalen velgen. De Nissan JUKE Première Edition is verkrijgbaar voor 27.990 euro - in combinatie met een handgeschakelde transmissie - of 29.990 euro - met de DCT-automaat. Eind november staat de nieuwe Nissan JUKE in de showroom.