Kom naar de interessante informatieavond over huidkanker in Heerhugowaard.
Kom naar de interessante informatieavond over huidkanker in Heerhugowaard. (Foto: aangeleverd)

Informatieavonden in Centrum Oosterwal

REGIO - Regelmatig worden door de specialisten van Centrum Oosterwal informatieavonden georganiseerd. Aan bod komen onderwerpen die te maken hebben met de huid en spataderen. Interessant en leerzaam.

Goede voorlichting kan veel leed voorkomen vinden de specialisten. Bewust omgaan met de zon bijvoorbeeld, verkleint de kans op huidkanker. Daarnaast kunnen huidaandoeningen een grote impact hebben op iemands leven. Vaak is er toch wat aan te doen. Ook vinden zij het belangrijk dat mensen goed voorgelicht worden wanneer een cosmetische behandeling overwogen wordt.

Iedereen is van harte welkom op één van de komende gratis toegankelijke informatiebijeenkomsten: dinsdag 24 september van 16.30 tot 17.45 uur, onderwerp is huidkanker in Centrum Oosterwal Heerhugowaard; woensdag 25 september van 19.00 tot 20.30 uur, onderwerp is cosmetische chirurgie in Centrum Oosterwal Alkmaar; donderdag 26 september van 16.30 tot 17.45 uur, onderwerp is spataderen in Centrum Oosterwal Heerhugowaard. Graag aanmelden via 072-5157744 of info@centrum-oosterwal.nl. Beschikbare plaatsen zijn beperkt.