Kom voor een check-up langs bij EyeCare in Schagen en informeer naar de mogelijkheden.
Kom voor een check-up langs bij EyeCare in Schagen en informeer naar de mogelijkheden. (Foto: aangeleverd)

Digital brillenglazen voor smartphone- of tabletgebruik

SCHAGEN - Veel mensen maken intensief gebruik van smartphones en tablets. Het kijken naar digitale schermen is veeleisend voor de ogen en kan zorgen voor onscherp zicht, maar ook vermoeide en droge ogen. Door te kiezen voor digital glazen kunnen deze problemen voorkomen worden, zodat ook 's avonds de ogen nog ontspannen aanvoelen. Digital glazen zijn speciaal ontwikkeld voor extra kijkcomfort bij gebruik van smartphones en tablets en uitstekend geschikt voor normaal dagelijks gebruik.

Brildragers die een multifocale bril dragen en regelmatig op een computer of laptop werken, hebben profijt van een bril met zogeheten office glazen.

Met office glazen kun je op verschillende kijkafstanden zorgeloos werken zonder hoofdpijn, rugklachten of vermoeidheid te ervaren. Met office glazen is het mogelijk de ogen de gehele dag optimaal fit te houden.

Office bril

Veel werkgevers vergoeden een office bril voor hun medewerkers. Kom langs voor een check-up en informeer naar de mogelijkheden.

VR-Bril cadeau

Tijdens de oogzorgweken krijgen klanten naast de check-up een VR-bril cadeau bij aankoop van een bril met ZEISS-glazen. De check-up (ter waarde van 25 euro) is kosteloos en vrijblijvend tijdens de oogzorgweken. Bovendien ontvangen kinderen tot 16 jaar bij aankoop van een bril de glazen én een voetbal cadeau!

Kom langs in de winkel aan de Gedempte Gracht 56 in Schagen of maak een afspraak via www.eyecare.nl.