Afbeelding

Actie bij Mulder en Pastoor Optiek!

De dagen worden korter en de nachten weer langer. Uw ogen moeten weer aan de bak onder mindere lichtomstandigheden. Wellicht denkt u:"Klopt het allemaal nog wel?"

Oktober en november!

Acties met lees- en beeldschermbrillen bij Mulder en Pastoor Optiek!

Mulder en Pastoor Optiek bieden u een gedegen oogmeting aan door onze gediplomeerde opticiens en optometristen. Daarna weet u precies hoe het met uw ogen gesteld is. Oog(druk)meting hoort daar natuurlijk bij. In de maanden oktober en November hebben wij daar een mooie acties aan vastgeplakt.

Porsche leesbril

Een Porsche leesbril compleet met glazen voor een aantrekkelijke prijs. Bij alle andere leesbrillen krijgt u bij aankoop van het montuur 2 glazen voor de prijs van 1.

Rodenstock collectie

Ook voor de beeldschermgebruikers hebben wij een interessante aanbieding. Beeldschermbrillen uit de Rodenstock collectie waarbij u 50% korting krijgt op de glazen.

Filtering blauw licht

Deze glazen zijn nu ook verkrijgbaar met een speciale bewerking welke het blauwe licht dat vanaf het scherm komt filtert en dus nog meer comfort aan de ogen biedt.

Gediplomeerde Medewerkers

Deze beide acties lopen vanaf 1 Oktober nu tot eind november 2019. Loop gerust binnen en laat u voorlichten door onze gediplomeerde medewerkers!

In verband met de verwachtte drukte raden wij u aan een afspraak te maken!

Mulder Optiek, Gedempte Gracht 43, Schagen, 0224 21 23 67

Pastoor Optiek, Hoflaan 2, Bergen, 072 581 22 02