Kundalini Yoga Meditatie midden in de natuur (binnen)
Kundalini Yoga Meditatie midden in de natuur (binnen) (Foto: aangeleverd)

Kundalini Meditatie Avond

CALLANTSOOG - Wil je leren mediteren, of juist verdiepen? Eens een avond ontladen en opladen? Dan is de Kundalini Meditatie-avond op 24 september a.s. iets voor jou.

Kom deze avond de kracht van de eeuwen oude traditie van de Kundalini meditatie technieken ervaren. Maak kennis, verdiep en ruim op. Je gaat naar huis met meer rust in je hoofd door je neutrale Mind te activeren.

Open inschrijving

De les is voor iedereen toegankelijk en volledig gericht op het mediteren.Dit najaar zijn er drie Kundalini Meditatie avonden met open inschrijving. De volgende lessen zijn op dinsdag 29 oktober en dinsdag 26 november. Je kunt ze los volgen van elkaar.

Elke maand is er een ander thema. Bij aanvang wordt het thema van de meditatie uitgebreid toegelicht ter begeleiding van je ervaring. Zowel op fysiek, mentaal en energetisch niveau zal je bewustwording ervaren en wordt een diepere transformatie op onderbewust niveau in gang gezet.

Midden in de natuur

De lessen worden gegeven in een fijne binnenruimte met vloerverwarming midden in de natuur van het Zwanenwater. Je neemt zelf een yogamat en (meditatie)kussen mee. Voor wie wil zijn er stoelen beschikbaar om te mediteren.

We vertrekken gezamenlijk om 20.00 uur en wandelen naar de ruimte vanaf de parkeerplaats aan de Zuidschinkeldijk 4 in Callantsoog. Daar komen we rond 22.00 uur ook weer gezamenlijk terug.

Voor deze Kundalini Meditatie avond is je bijdrage € 15,- p.p. Je kunt je aanmelden via info@inspiratieplekaanzee.nl. Je deelname is definitief na ontvangst van je bijdrage. Meer informatie: docente Nathalie Jagir Kaur Peters, 06-21541907 of www.inspiratieplekaanzee.nl.