Kom naar de Drie Dolle Dierendagdagen bij Ruiter & Dier Zeeman
Kom naar de Drie Dolle Dierendagdagen bij Ruiter & Dier Zeeman (Foto: aangeleverd)

Drie Dolle Dierendagdagen vol acties en prijzen!

WINKEL - Na het succes van vorig jaar, organiseert Ruiter & Dier Zeeman ook dit jaar weer de Drie Dolle Dierendagdagen. Van donderdag 3 oktober tot en met zaterdag 5 oktober vind je in de winkel aan Zandloper 9 de leukste acties en activiteiten.

Donderdag 3 oktober: Trek je eigen korting met kans op maar liefst 50% korting (niet geldig in combinatie met andere acties).

Vrijdag 4 oktober: Verwen je huisdier met een heerlijke zelfgemaakte taart. Kom langs tussen 15.00 en 17.00 uur en maak een hondentaart, konijnencake, kattengebakje of een overheerlijke paardenquiche! En doe van 15.00 tot 17.00 uur mee aan de spannende speurtocht door de winkel.

Zaterdag 5 oktober: Profiteer tot 10.00 uur van 20% vroege vogelkorting op alle producten in de winkel, met uitzondering van voeding en acties. En doe mee aan de zitzakwedstrijd. Blijf jouw hond het langst zitten? Dan win je een supergave zitzak!

Facebook fotowedstrijd

Doe van 3-5 oktober mee met de Facebook fotowedstrijd! Plaats de leukste foto van jouw huisdier op onze Facebookpagina en maak kans op een verwenpakket voor je huisdier. O kleur mee met de kleurwedstrijd en maak kans op één van de leuke prijzen! De kleurplaat is op te halen in de winkel of te downloaden via de website. Inleveren kan tot uiterlijk 12 oktober.

Alles voor vele dieren

Ruiter & Dier Zeeman is een grootschalige dieren- en ruitersportspeciaalzaak, met een breed assortiment diervoeding en dierbenodigdheden.

Ruiter & Dier Zeeman is geopend op maandag t/m donderdag van 09.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.
Meer informatie: www.ruiterendierzeeman.nl.