Het team van Engel Hoorservice

(vlnr)  Simone Dekker (balie), Esther de Graaf (audicien), Lourens en Mirjam Engel (audiciens), Marion Op 't Veld (balie) en Karin Vedder (audicien)
Het team van Engel Hoorservice (vlnr) Simone Dekker (balie), Esther de Graaf (audicien), Lourens en Mirjam Engel (audiciens), Marion Op 't Veld (balie) en Karin Vedder (audicien) (Foto: aangeleverd)

Engel Hoorservice bestaat 10 jaar!

Het is alweer een decennium geleden dat Lourens en Mirjam Engel hun winkel in hoorhulpmiddelen begonnen, toentertijd op Nieuwstraat 23. Inmiddels is het team aardig uitgebreid en heeft er dit jaar een verhuizing plaatsgevonden naar een groter pand op Nieuwstraat 73.

De grote winkel heeft een modern interieur en een warme sfeer. Opvallend is de testruimte met glaswanden die centraal in de winkel is geplaatst. De cabine in deze ruimte is volledig geluidsdicht waardoor er uitgebreide en betrouwbare metingen verricht kunnen worden. De ruime, gezellige koffiehoek nodigt uit om even bij te kletsen en met maar liefst vier spreekkamers kan het team zeker weer even vooruit.

Service en kwaliteit is waar het om draait bij Engel Hoorservice, de klanten krijgen alle tijd en ruimte om de hoortoestellen te ervaren voordat ze overgaan op de aanschaf. En dat zijn altijd hoortoestellen van kwaliteitsmerken.

Wanneer u twijfelt aan uw gehoor, maak dan gerust een afspraak voor een kosteloze en vrijblijvende hoortest. U bent ook welkom als u niet tevreden bent met uw huidige hoortoestel, de audiciens van Engel Hoorservice geven graag een second opinion om te kijken of het maximale uit uw hoortoestel gehaald wordt.

Engel Hoorservice heeft een serviceadres in Anna Paulowna bij optiek Léon, Sluisplein 18. Audicien Esther de Graaf is de donderdag aanwezig om vragen te beantwoorden.
Dit gaat op afspraak, met een inloopspreekuur van 16.30 tot 17.30.