Diva dame Ollie
Diva dame Ollie (Foto: aangeleverd)

Baasje gezocht

Pearl mag haar verdere leventje doorbrengen met tien soortgenootjes, zij heeft het getroffen!

Diva Ollie: mooie karakter dame

Deze week weer een kat in het artikel Baasje Gezocht. En wat voor één! Het gaat hier om diva Ollie.

Een prachtige zwart witte poes met een grappig wit streepje over haar neus en lip. Een karakter dame maar wel een hele mooie.

Ze heeft haar eerste levensjaren gesleten in een gezin. Alleen toen het eerste kind ging lopen werd ze wat achterdochtig en ging het haar tegenstaan, zo een klein mensenkind om haar heen.

Toen er enkele jaren later nog een kindje kwam werd het haar echt te veel. Veel prikkels, onverwachte dingen en geluiden. Dit was niets voor haar. Ze werd er nukkig en gestresst van. Een verdrietig gezin heeft toen de moeilijke beslissing genomen om haar nieuw geluk te laten vinden en bracht haar naar de opvang. Hier heeft ze na een periode van gewenning haar draai aardig gevonden. Ze heeft het niet zo op de soortgenootjes waar ze noodgedwongen bij zit, maar kan wel genieten van een kroelbeurt en een schranspartij, zolang het maar rustig om haar heen is.

Dit is dan ook wat de DierenOpvang zoekt voor haar. Een rustig nieuw thuis waar ze lekker haar zelf kan zijn en op den duur mogelijk ook naar buiten kan. Geen kindjes, geen soortgenootjes, maar wel een kroelbeurt als ze daar behoefte aan heeft.

Als u meer wilt weten dan kunt u contact opnemen met het DierenOpvang DierenAmbulance Schagen Hollands Kroon. Telefoon: 0224-551818 en via www.dierenasiel-schagen.nl