Terug naar Friesland met Oranjewoud Wonen.
Terug naar Friesland met Oranjewoud Wonen. (Foto: aangeleverd)

Weer wonen in Friesland?

Er zijn Friezen die, meestal vanwege werk, weggetrokken zijn uit Friesland. Die, klaar met hun werkzame leven, wel weer terug zouden willen naar hun roots. Terug naar Friesland. Oranjewoud Wonen biedt ze die mogelijkheid.

Bij Oranjewoud Wonen in Heerenveen heeft de serviceflat daar plaats voor 136 serviceappartementen en 18 servicebungalows, zowel huur als koop. De driekamer-woningen variëren van 75 tot 92 m2 en zijn voorzien van een moderne en veilige keuken. Oranjewoud Wonen hanteert een uniek woonconcept met activiteiten, diensten en zo nodig een eigen zorgverlening.

Comfortabel wonen

Hier kunt u comfortabel, veilig en zelfstandig wonen en zelf bepalen of u gebruik maakt van de extra service en diensten. Op het parkachtige landgoed is een paviljoen met o.a. een supermarkt, kapsalon, pedicure, schoonheidssalon, fysiotherapeut, bibliotheek, fitnessruimte en een grand café.

Service op maat

U kunt zelf kiezen of er gebruik wordt gemaakt van de maaltijdservice, de wasservice of de huishoudelijke dienst. OranjewoudZorg levert desgewenst medische zorg of reguliere verpleging. Binnen het woonconcept zijn de woningen standaard uitgerust met een alarmsysteem zodat in noodgevallen direct adequate hulp ter plaatse is.

Meer informatie: Oranjewoud Wonen, telefoon 0513 63 62 85, info@oranjewoudwonen.nl. www.oranjewoudwonen.nl.