Samen Slenderen Marathon
Samen Slenderen Marathon (Foto: aangeleverd)

Slender You Schagen doet weer mee

SCHAGEN - Bij een groot aantal Slender salons door het hele land wordt van maandag 5 tot en met zaterdag 12 oktober de marathon gehouden voor Reuma Nederland. Tijdens deze Samen Slenderen Marathon openen de salons hun deuren en kan iedereen gratis kennismaken met het Slenderen. Bij Slender You Schagen worden 2 gratis proeflessen aangeboden. De collectebus voor ReumaNederland staat in de salon.

18de Samen Slenderen Marathon voor ReumaNederland

Het doel van de Marathon is iedereen te informeren over het bestaan van de Slender salons en het concept "slenderen". Mensen met reuma staan bovendien op deze dagen centraal: verantwoord en onbelast bewegen is voor hen tenslotte extra belangrijk.

Slenderen concentreert zich op versterking, versoepeling en verbetering van de spieren in verschillende houdingen verdeeld over zes toestellen. Voor veel mensen met beweegklachten verlicht Slenderen ook de pijn.

Over ReumaNederland

ReumaNederland is de grootste patiƫntenorganisatie voor mensen met een vorm van reuma en helpt hen zelf hun kwaliteit van leven te verbeteren. In Nederland hebben meer dan twee miljoen mensen een vorm van reuma, waaronder artrose. ReumaNederland geeft voorlichting en advies, en maakt zich samen met patiƫnten sterk voor hun belangen bij politiek en zorg. Daarnaast financiert en initieert ReumaNederland wetenschappelijk reumaonderzoek naar betere behandelmethoden en genezing. ReumaNederland krijgt geen geld van de overheid en is afhankelijk van particuliere donaties en giften.

Loop komende week eens binnen voor een afspraak: Dorpen 14e, Schagen of bel 06-24349218.

Samen Slenderen Marathon