Afbeelding

Albert Heijn Makado Centrum start spaaractie

SCHAGEN - Maandag 30 september startte Albert Heijn in het Makado Centrum de actie 'Schagen door de jaren heen'. In de actie die 6 weken loopt, krijgen klanten de kans om een serie van 150 plaatjes te verzamelen die een prachtig beeld geven van Schagen in verschillende periodes van haar geschiedenis.

'Schagen door de jaren heen'

Albert Heijn opende haar eerste kruidenierswinkel in Schagen al in 1900. Daarom wilden wij wel eens stil staan bij de Schager geschiedenis. Uit ruim beeldmateriaal selecteerden wij 150 beelden, verdeeld over 13 verschillende onderwerpen, onder andere folklore, monumenten, mensen en natuurlijk de markten van Schagen. De beelden zijn uitgevoerd als stickers. Ze passen in een prachtig verzamelalbum. Als alle 150 stickers ingeplakt zijn, is het album compleet! Uiteraard ontbreekt ook de informatie over ieder onderwerp niet.

De actie is door Albert Heijn opgezet in nauwe samenwerking met promotiebureau TOMORROW en een lokale redactie. Deze stond onder leiding van Adrie Pater, voorzitter bij de Historische Vereniging Schagen. Zonder de hulp van deze vereniging was de actie niet mogelijk geweest. Albert Heijn Schagen is de vereniging dan ook veel dank verschuldigd voor hun bijdrage aan de actie.

De actieperiode loopt t/m zondag 10 november. Bij iedere € 15,- aan boodschappen ontvang je een set van 5 'Schagen door de jaren heen' plaatjes gratis. Daarnaast zijn er iedere week actie-artikelen waarbij een extra set plaatjes gratis gegeven wordt. Het verzamelalbum wordt door Albert Heijn gratis verstrekt bij vertoning van de flyer die huis-aan-huis verspreid wordt. Er zijn enorm veel albums gedrukt, maar op is op!