Kroonkeukens biedt naast keuken ook badkamertrends.
Kroonkeukens biedt naast keuken ook badkamertrends. (Foto: aangeleverd)

Open huis Kroonkeukens tegels en sanitair

HIPPOLYTUSHOEF – Kroonkeukens tegels en sanitair aan De Wieken 2 houdt zondag 13 oktober van 11.00 tot 16.00 uur open huis. "Op deze dag kan iedereen zich laten inspireren op het gebied van de nieuwste keuken en badkamertrends", vertelt Arie Kossen van Kroonkeukens.

"Natuurlijk staat ons verkoopteam klaar om iedereen op de hoogte te brengen van de nieuwste keukentrends die zij opdeden tijdens de Keukenshow in Duitsland", aldus Kossen. "Op het gebied van tegels en sanitair kunnen bezoekers deze dag volop inspiratie opdoen, want vanaf januari van dit jaar heeft Kroonkeukens haar showroom uitgebreid met tegels en sanitair. Huiskok Wim is deze dag weer van de partij en gaat allerlei lekkers koken", vervolgt Kossen.

"Wij zijn breed inzetbaar. Van het vervangen van keukenapparaten en sanitair tot het leveren en plaatsen van een nieuwe keuken of het installeren van een compleet nieuwe badkamer. Bovendien kunnen wij onze klanten volledige verbouwingsservice bieden van keuken en badkamer. Wij slopen en verwijderen de oude onderdelen en voeren alles af. Daarnaast verrichten wij al het installatie-, stuc-, timmer- en tegelwerk en uiteraard leveren en plaatsen wij de nieuwe keuken en of sanitair. Met deze all-in service onderscheiden wij ons in de keuken en badkamerbranche."

Ook op het gebied van dealerschap heeft Kroonkeukens tegels en sanitair zich zelf flink doorontwikkeld door het toevoegen van merken zoals BORA en LOOOX het assortiment flink uit te breiden.

Tel. 0227-760060. E-mail: info@kroonkeukens.com. www.kroonkeukens.com