Marco Groen wint Autovakmeester aanhangwagen.
Marco Groen wint Autovakmeester aanhangwagen. (Foto: aangeleverd)

Marco Groen is Autovakmeester aanhangwagen

De Autovakmeester aanhangwagen is onlangs door autobedrijf Marco Groen in Dirkshorn in ontvangst genomen. Eigenaar Marco Groen: "Door het winnen van de aanhangwagen kunnen wij onze klanten nu nog meer service bieden. Handig inzetbaar bij verhuizingen of het vervoeren van grote objecten."

Deze garagist is aangesloten bij Autovakmeester, de landelijke formule van PartsPoint Group. Zij bieden daarmee Dirkshorn en omstreken onderhoud en reparatie aan elk merk auto. Zowel personenauto's, als lichte bedrijfswagens, campers, caravan en aanhangwagens.

De Noord-Hollandse garagist kwam als winnaar naar voren met de meeste verkopen van de nieuwe Autovakmeester Klantenkaart. De kaart biedt klanten voor € 59,95 een all-in pakket t.w.v. € 340,-. Met onder andere: 24/7 (Europese) pechhulp, binnenrijden zonder afspraak, een aankoopkeuring, een zomer- en wintercheck en controle op bandenspanning.

Onze passie

Het team bestaat uit negen professionele werknemers, met ieder hun eigen specialisme. "Wij hebben service hoog in het vaandel staan, en door de ondersteuning bijvoorbeeld op het gebied van technische- en marketingondersteuning, hebben wij echt tijd om er voor onze klanten en hun auto's te zijn. Daar ligt onze passie. Bij ons kunnen zij terecht voor APK-keuringen, lease auto's, onderhoud, echt alles. Met 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties geven wij het juiste signaal af, kwaliteit en betrouwbaarheid."

De Formule Manager van Autovakmeester, Ton Sieljes is trots op Marco Groen als toegewijde deelnemer: "Hier zijn auto's altijd in goede handen. Kwaliteit, goed geprijsd, de juiste service én tegenwoordig dus ook een aanhangwagen beschikbaar!"