Megan geeft Salto brokjes met Eddy, Ron en Ales komen Salto halen.
Megan geeft Salto brokjes met Eddy, Ron en Ales komen Salto halen. (Foto: Arjo Frank Kievits)

Kinepolis deze week: 'Don Giovanni' en 'Metallica'

(10 oktober) - Sun Springs is een luxe bejaardenresort waar bewoonster Martha zich stierlijk verveelt. Ze besluit een cheerleading club op te richten voor vrouwen boven de 60. Met: Diane Keaton. Inclusief koffie en lekkers.

Cine+ Den Helder: Poms

Don Giovanni

(8 oktober, 20.00 + 15 Oktober, 14.00) Intriges, jaloezie, humor, woede en vergelding. Het nieuwe seizoen van het Royal Opera House begint met Mozarts meeslepende meesterwerk over de tijdloze verleider Don Giovanni. Inclusief koffie en lekkers bij binnenkomst. Duur: 3,5 uur, gezongen in het Italiaans, Nederlands ondertiteld.

Concert Metallica

(9 + 13 oktober, 19.45) Kinepolis vertoont de registratie van de twee uitverkochte concerten die 6 en 8 september 2019 plaatsvonden in het Chase Center in San Francisco. Inclusief de Metallica 'klassiekers' uit het in 1999 verschenen S&M-album én symfonische bewerkingen van nieuwe nummers.

Friends, 25th: The one with the anniversary

(20 oktober, 19.00) Warner Bros.Pictures brengt iconische afleveringen, exclusieve interviews en nog nooit eerder vertoonde beelden voor het eerst naar het grote doek, geremasterd in 4K.

Elvis unleashed

(22 Oktober, 19.00) Herbeleef Elvis Presley op het grote scherm. Met nieuwe, nooit eerder vertoonde outtakes en optredens van de Elvis Comeback Special '68, inclusief exclusieve interviews met Dennis Quaid, Jade Jackson en Steve Binder.

Herfstvakantie

In de herfstvakantie zijn bij Kinepolis dagelijks voorstellingen vanaf 10.40 van:

Shaun het Schaap

Shaun het Schaap ontmoet een verdwaalde buitenaardse gast op de boerderij: Lu-La. Wanneer een buitenaards wezen met ongelooflijke krachten neerstort bij de Mossy Bottoms boerderij, besluit Shaun het Schaap Lu-La te helpen en haar naar huis te begeleiden, voordat een duistere organisatie haar gevangen neemt.

Trouble

Hondje Trouble heeft alles wat zijn hondenhart begeerd. Maar als zijn rijke bazin er plotsklaps niet meer is, wordt Trouble door haar kinderen bij het vuilnis gezet. Dan blijkt dat ze zonder hem geen kans maken op de erfenis...

Ondertussen is Trouble in de stad belandt waar hij wilde honden, zingende eekhoorns, een boze pizzabakker en uiteindelijk getalenteerde zangeresje (ingesproken door Stefania) ontmoet.

Whitestar

Tijdens de vakantie werken Megan, Julia en Eddy bij de stal van paardenhandelaar Alex. Megan droomt ervan een succesvolle dressuurrijder te worden, een droom die de rijke Angela leeft. Dan komt Whitestar op Megans pad.

Alex vindt Whitestar een onhandelbaar paard en wil hem weg doen, maar bij Megan blijkt het paard tóch over bijzondere talenten te beschikken.

Alex eist zijn paard terug om wedstrijden te rijden, zonder succes… Een paar jaar later komen de oudere Megan, Julia en Eddy Whitestar toevallig tegen op een dressuurwedstrijd, waar de band tussen Megan en Whitestar blijkt. Samen halen ze het beste in elkaar naar boven en is Whitestar een échte winnaar! Met: Richelle Plantinga, Sterre van Woudenberg, Valentijn Avé, Kees Boot, Sterre Koning, Britt Dekker, Florence Vos Weeda, Matt Harnacke.