100 geslaagden bij DEEN-opleidingen.
100 geslaagden bij DEEN-opleidingen. (Foto: Marcel Rob)

DEEN-opleidingen: 100 geslaagden!

REGIO - Bij DEEN is het opleiden en ontwikkelen van talenten een kernwaarde. Al meer dan 10 jaar biedt DEEN als werkgever haar werknemers de mogelijkheid om een MBO- of HBO-studie te volgen. Onlangs kregen tijdens een feestelijke uitreiking maar liefst 100 collega's een MBO - of HBO-diploma uitgereikt.

De diploma-uitreiking was een groot feest, waar vele familieleden en vrienden van de geslaagden bij aanwezig waren.

Opleiden staat bij DEEN centraal. De eigen kweekvijver maakt interne doorstroom mogelijk. Dit betekent dat leidinggevende en specialistische functies worden opgevuld door DEEN collega's en er veel ruimte is voor ontwikkeling binnen de winkel, het distributiecentrum en het hoofdkantoor. Het komende jaar staat in teken van de contacten met het onderwijs. Dit wordt zichtbaar door gastlessen, stages, rondleidingen, docentenstages en diverse projecten. DEEN vindt het samenwerken met het onderwijs essentieel om jongeren kennis te laten met de wereld van de (DEEN) Supermarkt. Deze opleidingen worden vanuit het eigen opleidingshuis door DEEN zelf verzorgd in samenwerking met NCVB Bedrijfsopleidingen. Voor de HBO- opleiding wordt samengewerkt met hogeschool Stenden.

Sebastiaan van Duist, supermarktmanager van DEEN Anna Paulowna, is blij met de eervolle benoeming door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) tot Beste Praktijkopleider Handel in Noord-Holland. In 2018 viel hij met de winkel in Anna Paulowna ook al in de prijzen als Beste Leerbedrijf. Sebastiaan kreeg tijdens de diploma-uitreiking de speciale Gijs Otten Award, beste praktijkopleider DEEN, voor het tweede jaar in successie. Naast Sebastiaan viel ook Broekerveiling met Kim Coenraads en Martijn Schelfhout in de prijzen voor hun begeleiding van de studenten.