De najaarslook.
De najaarslook. (Foto: Pexels)

Najaarstrends voor in huis

REGIO - De terughoudendheid voor kleur verdwijnt in het interieur en dat is duidelijk te zien aan de nieuwste woontrends van dit najaar. Groen en terracotta zijn dé kleuren van nu. Houd jij van een rustige, basic sfeer in huis? Dan word jij vast blij van deze trend.

De groene trend is al even gaande, wordt dit najaar intenser. De kleurtrend voeren we volledig door in het interieur door verschillende diepe groentinten toon op toon toe te passen. Hierdoor vormt alles een mooi geheel, krijgt het interieur meer diepgang én oogt het gedurfd.

Grote kans dat terracotta je retro feelings geeft, maar in het najaar 2019 is terracotta één van de populairste woontrends. Samen met aardse bruintinten en warmroze accenten zorgt het voor een vernieuwend interieur. In combinatie met natuurlijke materialen, zoals hout, leer, jute en linnen, haal je een warme najaarssfeer in huis.

Als tegenhanger van de diepe en warme kleuren, zorgt deze zachte en lichte woontrend voor een oase van rust in huis. Met een palet van verschillende wittinten, creëer je een tijdloos en neutraal interieur. Neem een witte basis en zorg voor contrast met warme materialen, zoals hout, rotan en wol. Zie: Fonq.nl.