Behang uit collectie Aurelia 'Boutique Mood
Behang uit collectie Aurelia 'Boutique Mood (Foto: aangeleverd)

Patronen met kleine en grote vormen

Was het voorheen vooral verf dat de muren sierde, tegenwoordig wordt er steeds vaker gekozen voor behang. Behang is tegenwoordig makkelijk schoon te maken, eenvoudig te plakken en zijn er in allerlei vormen en maten.

Zo heeft de Rodi-redactie kennis gemaakt met behang met velours, met kurk, en vele andere materialen waar bijzondere patronen mee gemaakt kunnen worden. Een nieuw opvallende collectie kwam ze laatst tegen van de ontwerpers van La Aurelia Design.

Exclusieve serie

Een voorbeeld van de collectie Boutique Mood, die wordt omschreven als: een exclusieve, esthetische serie, geïnspireerd op de architecturale beweging van de Art Deco-periode.

De kleuren en motieven zijn karaktervol en zorgen voor een chique uitstraling aan het interieur. Met sfeervolle en warme tinten, die doen denken aan de mooiste lounges ter wereld. Het patroon kan op maat gemaakt worden, het is zo vormgegeven dat het patroon vele malen herhaald kan worden, maar ook kan ingezoomd worden op 1 onderdeel van het patroon. Dat kan dan zo uitvergroot worden dat het wordt als een schilderij op de muur.

Het is alleen nog maar aan u om een keuze te maken in de kleuren. De collectie is gemaakt van hoge kwaliteit vliesbehang op de rol of als naadloos behang.

Meer informatie:

www.la-aurelia.com.

Ander patroon