Afbeelding
(Foto: JOOPVANDEWATER)

Rollatorgym en Go Fit

WIERINGERMEER - 65-plussers in Wieringermeer kunnen volop gebruik maken van diverse beweegactiviteiten van Sportdorp Wieringermeer.

Het project Sportdorp Wieringermeer draait nu voor het tweede seizoen en heeft een aantal nieuwe beweegactiviteiten. De activiteiten zijn speciaal afgestemd voor ouderen die graag willen bewegen en onder de mensen willen blijven komen. Aanmelden is nog mogelijk.

Sportdorp Wieringermeer: samen in beweging, is een project voor 65+ers in de vier kernen van Wieringermeer; Slootdorp, Wieringerwerf, Kreileroord en Middenmeer. Door te bewegen blijft het lichaam gezonder, waardoor mensen langer zelfstandig blijven en daarbij is het mogelijk nieuwe contacten te maken.

65-plussers uit Wieringermeer kunnen zich aanmelden voor een beweegactiviteit door een mailtje te sturen aan Remy Kluvers, rkluvers@teamsportservice.nl, tel.: 0224 - 21 47 74. Aanmelden voor Go Fit & Ontmoet kan via info@fysio-fitnessmiddenmeer.nl of 0227-501766. Meer informatie: www.sportwelzijnwieringermeer.nl/sportdorp.