Nu al glitterend het nieuwe seizoen in!
Nu al glitterend het nieuwe seizoen in! (Foto: www.toprakplastik.com)

Modieuze herfst/winter trends 2019

Hoewel het heerlijk nazomeren is, merken we al een vleugje herfst in de lucht. Wie zin heeft in verleiding, blijft wakker en opent de ogen voor de modieuze herfst en winter trends.

Van voeten in het zand gaan we naar voeten in stoere cowboy boots. En de zwierige zomerjurken maken plaats voor leren ensembles. De bikini's gaan in de kast en de glitters mogen eruit. Ben je benieuwd hoe de rest van de wintermode 2019 eruit komt te zien? Wij hebben 6 fantastisch mooie winter trends voor je op een rij gezet.

Oversized schouders

Hallo statement schouders. Deze trend lijkt regelrecht uit de jaren '80 te komen en ook al hadden we gezworen ons niet meer te laten verleiden tot het dragen van enorme schoudervullingen en pofmouwen: de wintermode 2019 heeft ons toch overstag laten gaan. Met zulke schouders kunnen we onze strijd om gelijkwaardigheid het laatste zetje geven.

Neo-bourgeois

Deze trend is minstens zo deftig als de naam doet vermoeden. Denk: strikkragen, hoedjes, kniehoge laarzen, hooggesloten blouses en lange rokken. Een ruit hier, een vleugje tweed daar. De kleding is elegant, vrouwelijk en doet ons denken aan de Parijse Rive Gauche.

Cowgirls 2.0

Niet alleen de cowboy laarzen zijn je-van-het dit aankomende seizoen. De rest van de cowgirl outfit mag er ook zijn. Van korte suède jasjes tot grote riemen, van veter kettingen tot hoeden. En laten we vooral de franjes niet vergeten.

Leer op leer

Met een leren jas zit je áltijd goed. En dat mag best een beetje meer leer zijn. Draag je jas op een leren rok of combineer een leren blouse met dito broek. Of ga voor een leren jurk. Leer is wat we willen. En veel ook.

Luipaard

Ben je een beetje luipaard-moe? Heb jij even pech. Want deze print is ook aankomende herfst en winter niet te missen. Jurken, broeken, tassen, schoenen, jassen.. Er is weinig dat niet besmet is met het luipaard-virus. En heel eerlijk? Wij doen er vrolijk aan mee.

Alles dat glimt

Goed nieuws voor iedereen die niet kan wachten tot de kerstperiode: haal je glitters maar tevoorschijn. We gaan namelijk al glitterend het nieuwe seizoen in. Combineer je glitters met casual items (denim) en bouw de hoeveelheid blingop. (Bron: www.fashionchick.nl)