Nieuw: leesbrillen- én beeldschermactie!

Pastoor Optiek en Mulder Optiek houden in de maanden oktober en november niet 1, maar 2 GROTE ACTIES! Een primeur voor ons kleine bedrijf, maar nogmaals: het zijn de klanten die ons dit succes gunnen en wij doen graag wat terug.

Vijftig procent korting op Ergo glazen*

Een nieuw jaargetijde, een nieuwe actie. Of beter gezegd: met de herfststormen in het achterhoofd gooien wij er dit jaar nog wat meer energie tegenaan. De voorgaande acties waren namelijk zo succesvol dat wij vinden dat wij, met de wind in de zeilen, onze klanten daarvoor moeten belonen.

Ten eerste houden wij een beeldschermactie. Die houdt in dat u *bij de aankoop van een Rodenstock beeldschermmontuur vijftig procent korting krijgt op de Ergo glazen, glazen van een uitmuntende kwaliteit. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die veel achter de computer zitten of voor hun werk continu afwisselend moeten lezen en de mensen aankijken, iets wat vermoeiend is voor de ogen. De Ergo glazen zijn zo ontwikkeld dat zij de ogen hierbij extra ondersteunen.

Ten tweede houden wij een leesbrilactie. Bij aankoop van een leesbrilmontuur krijgt u twee leesglazen voor de prijs van één. Of het nu dikke of extra dunne glazen zijn, dat maakt niet uit. Tijdens de leesbrilactie kunt u er al één inclusief glazen kopen vanaf 79,50 euro.

Jan Lont van Pastoor Optiek en Mulder Optiek

Pastoor Optiek - Hoflaan 2 Bergen - T: 072-5812202 - Email: info@pastooroptiek.nl.

Mulder Optiek - Gedempte Gracht 43 Schagen - T: 0224-212367 - Email: zien@mulderoptiek.nl.