Dirkje van der Bent geeft advies op het gebied van voedselallergieen of -intoleranties
Dirkje van der Bent geeft advies op het gebied van voedselallergieen of -intoleranties (Foto: aangeleverd)

Voedselallergie of -intolerantie?

WIERINGERWERF – Dirkje van der Bent is gewichtsconsulent en natuurgeneeskundig therapeut. Ze is gespecialiseerd in het intensief begeleiden van mensen met voedingsgerelateerde problemen, die behoefte hebben aan een vertrouwenspersoon.

"Heb je last van vage klachten, een opgeblazen gevoel na het eten? Heb je wel eens het gevoel dat sommige voedingsstoffen niet zo goed voor je zijn? Het zou zomaar kunnen dat je een intolerantie of allergie voor bepaalde voedingsstoffen hebt opgebouwd. Ook een toenemend gewicht, weinig energie, darmklachten, opvliegers en slaapproblemen kunnen veroorzaakt worden door een intolerantie of een allergie voor voedingsstoffen."

Met de INTEGRA testmethode kan Dirkje snel en doeltreffend bepalen met wat voor soort allergie iemand is belast. Daarbij wordt onder meer gebruik gemaakt van spiertesten en natuurlijke middelen, waarmee Dirkje de meest effectieve therapie kan bepalen om de allergie weg te nemen.

Eventueel maakt ze gebruik van de NEI-therapie, een simpele, snelle en eenvoudige manier om emotionele blokkades uit het verleden op te lossen. Meer informatie: www.verantwoord-eten.nl of bel Dirkje (06-20974302).