Billy Bodt collectie Cowboybag x
Billy Bodt collectie Cowboybag x (Foto: aangeleverd)

Cowboysbag bij Zwaan Schagen

Cowboysbag is al jaren het meest bekende lederwarenmerk van Nederland. Logisch, want de afwisselende, stoere tassen, portemonnees en andere lederen accessoires, zijn alle gemaakt van leer van de hoogste kwaliteit.

Youtuber Bobbie Bodt heeft in samenwerking met Cowboysbag een prachtige collectie ontwikkeld. Een collectie die volgens Bobbie niet alleen trendy en edgy is, maar ook wild. De Cowboysbag x Bobbie Bodt collectie staat bij Zwaan in de winkel.

Volgens Bobbie moet je jarenlang plezier hebben van een tas. Met een tas en met vrienden, maak je altijd mooie herinneringen. Dit wil Bobbie met deze collectie bereiken. Daarom zijn alle tassen vernoemd naar haar beste vrienden. Volgens Bobbie is elke speciale aankoop is 'je nieuwe vriend'. Onder andere de Bobbie, Sjors en Robbin zien we terug in de Cowboysbag x Bobbie Bodt collectie.

Trendy, edgy en wild

De collectie bestaat uit zeven verschillende tassen en bijpassende schouderriemen. Ook accessoires zoals portemonnees, etuis en paspoorthouders ontbreken niet in de collectie. Uiteraard zijn deze verkrijgbaar in de bijpassende print of kleur, zodat je in stijl op pad kan. De unieke prints geven de tas net dat beetje extra. Niet dat de tas uit deze limited collectie dat nodig heeft, want hij straalt sowieso al dankzij het hoogwaardige leer. Een tas uit de Cowboysbag x Bobbie Bodt collectie is een vriendin voor het leven. Het tijdloze design is eenvoudig te combineren met elke outfit en raakt nooit verveeld.

Bobbie Bodt tas bij Zwaan

Koop bij Zwaan deze exclusieve Cowboysbag x Bobbie Bodt, voorzien van een flinke dosis extra stijl. Met een tas uit de collectie van Bobbie Bodt heb je een aankoop voor het leven. Zwaan Schagen - Makado Centrum 85 - Schagen , tel. 0224-214272. Zie ook www.zwaanschagen.nl.