Warme kleuren,  zachte materialen in herfst- en wintermode van Borst Mode.
Warme kleuren, zachte materialen in herfst- en wintermode van Borst Mode. (Foto: aangelverd)

Nieuw seizoen, nieuwe koers Borst mode

Het nieuwe herfst- en winterseizoen is van start en de winkel is weer goed gevuld met prachtige damesmode! Warme kleuren, heerlijk zachte materialen. Kleding om je behaaglijk mee op de bank te nestelen, maar die je ook op een totaal andere manier kunt stylen zodat je ermee naar je werk kunt.

Veel broeken van relax stoffen die je met een sneaker sportief, maar met een hak chique kunt dragen. Lekker spelen met de mode. Het kan en het mag!

Dessins mixen? Prima, als de kleuren kloppen, waarom niet? Lange jurken zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld, maar de goed zittende broek met leuke blouse, shirt of trui is nog altijd de outfit die het meest gedragen wordt. Daar hebben we heel veel keus in.

De collecties van onze merken Dreamstar, Yest, Street One, Zoso, Red Button, Suzy Q en Blue Seven zijn zoals altijd prima van pasvorm en kwaliteit. Nieuw in ons assortiment is het merk Freequent. Modisch, jong en heel goed betaalbaar. Omdat we zijn gestopt met de herenmode kunnen we met dit nieuwe merk lekker uitpakken. De damescollectie is dus behoorlijk uitgebreid en is zeer de moeite waard eens even te bekijken.

Op onze Facebookpagina plaatsen we regelmatig foto's van de artikelen die nieuw binnengekomen zijn . Ga ons volgen en blijf op de hoogte. Sparen voor een cadeaubon kan ook bij ons via het Piggy spaarsysteem.