Will Smiths in Gemini Man
Will Smiths in Gemini Man (Foto: aangeleverd)

Kinepolis deze week: 'Gemini Man' en 'Malificent'

Samir kan fantastisch trompet spelen. Na een auditie, geregeld door zijn broer, bij Muzieklyceum Zuid en wordt hij toegelaten. Zijn broer laat hem beloven dat hij zijn diploma zal halen en op dat moment worden Mo en Soesi opgepakt voor een gewapende overval. Annelies, het mooiste meisje uit de klas, wordt verliefd op hem. Dan krijgt de rechtszaak van Mo een onverwachte wending, laat Annelies hem in de steek en wordt hij uit huis gezet. Houdt hij zich aan zijn belofte van Pisa?

De belofte van Pisa

Maleficent 2

Maleficent en haar peetdochter Aurora trekken hun complexe familieband in twijfel wanneer naderende huwelijken, onverwachte bondgenoten en duistere nieuwe krachten aan hen trekken. Aurora's huwelijk met Prins Phillip is reden tot feest. De bruiloft dient als vereniging tussen het Koninkrijk van Ulstead en de naburige Moren. Maar in de Grote Oorlog worden Maleficent en Aurora in tegengestelde partijen uit elkaar getrokken.

Gemini Man

Gemini Man is de nieuwe actiethriller met Will Smith in de rol van huurmoordenaar Henry Brogan. Een mysterieuze jongere concurrent lijkt zijn acties telkens te kunnen voorspellen en hij wordt opeens zelf het doelwit. Met o.a. Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen en Benedict Wong.

The Goldfinch

Theodore "Theo" Decker was 13 toen zijn moeder gedood werd bij een bomaanslag. Deze tragedie verandert zijn leven en is de aanzet tot een meeslepende reis waarbij hij zich vastklampt aan een aandenken aan die vreselijke dag: een schilderij van een klein vogeltje: het Puttertje.

Elvis

Herbeleef Elvis Presley op het grote scherm. Met nieuwe, nooit eerder vertoonde outtakes en optredens van de Elvis Comeback Special '68, inclusief exclusieve interviews met Dennis Quaid, Jade Jackson en Steve Binder.

Don Giovanni

(15 oktober: 14.00) Intriges, jaloezie, humor, woede en vergelding. Het nieuwe seizoen van het Royal Opera House begint met Mozarts meeslepende meesterwerk over de tijdloze verleider Don Giovanni

Waar is het grote boek van Sinterklaas?

Guus Blik, speelgoedfabrikant, vindt het belachelijk dat Sinterklaas speelgoed 'gratis weggeeft' aan kinderen. Hij steelt daarom het boek van Sinterklaas. Als Sint aan de Kerstman vraagt of hij zijn boek mag lenen, blijkt dat Guus ook op de Noordpool heeft toegeslagen! Lukt het Sinterklaas en de Kerstman beide feestdagen te redden?

Wat is dan liefde

Echtscheidingsadvocaat Cato wordt partner bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Ze ontmoet ze collega Gijs, die alles vertegenwoordigd wat zij verafschuwt. Naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw onder de loep te nemen. Met: Elise Schaap, Maarten Heijmans.