Wandelaars op de woensdagochtend volgen de route-aangevers voorop.
Wandelaars op de woensdagochtend volgen de route-aangevers voorop. Foto: Irina Hoffer

'Ik zie uit naar een grote wandelgroep...'

"Zij dacht dat dit wel iets voor mij was. Ik vind wandelen fijn en heb vandaag nieuwe dingen gezien. We kwamen in een stuk bij Noord waar ik nog nooit ben geweest."

Mooie routes, hoofd leeg

Ook Cor Melching geniet van het wandelen. " Ik ga wel vaker mee, al is het maar om even je hoofd leeg te halen. We lopen mooie routes, door het park en langs de vaart. Het geeft me energie, ik hou ervan om lekker bezig te zijn, dat geeft me een voldaan gevoel. Nu ik niet meer in het arbeidsproces zit, doe ik hier en daar wat vrijwilligerswerk. Je moet wat te doen hebben." Als vrijwillige buschauffeur geeft hij gelijk de informatie door dat buurtbus 416 naar Kreileroord weer genoeg vrijwilligers heeft en nu ook weer op de zaterdag rijdt.

Informatie

De wandelgroep vertrekt elke dag om 9.00 uur vanaf het Fitveld, bij het Regius College. Vlakbij het Cruyff Court. Voor wie geïnteresseerd is, is er op maandag na de wandeling een korte uitleg over de beweegmogelijkheden op het Fitveld. En ook degenen die nog niet tot de categorie 'ouderen' hoort en toch graag willen meewandelen zijn welkom!

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie: Neem contact op met Sanne Melching van Team Sportservice Schagen: smelching@teamsportservice.nl, 0224-214 774.

Of kijk op jouw.teamsportservice.nl/schagen.