Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Beeldige beelden in Wereldwinkel

SCHAGEN - Deze maand staat op de schappen van de Wereldwinkel Schagen een grote variatie beelden uit verschillende landen.

Een mooi voorbeeld zijn de serpentijne beelden van giraffen. Of het non-figuratieve beeld eveneens van serpentijn. De importeur is gespecialiseerd in producten uit landen als Swaziland, Zimbabwe en Zuid-Afrika. Dit bedrijf heeft zich als doel gesteld de producenten, of liever de kunstenaars, zo mag je de makers wel noemen, meer bestaanszekerheid te bieden. Gelijkwaardig partnerschap tussen alle schakels, producenten, importeurs, winkels en consumenten is eveneens een belangrijk uitgangspunt.

Houten kerstboom

De inkopers hebben al vast een voorzichtig begin gemaakt met het kopen van kerstartikelen. Zij kozen voor een kerstboom van zwerfhout.

Wil je de muur van je woonkamer verfraaien dan kan dat heel mooi met een wanddecoratie van ijzerdraad. Natuurlijk vind je in de Wereldwinkel onder de toren op de markt in Schagen veel meer leuke en originele cadeaus voor elke gelegenheid en elk budget.

Kijk voor meer informatie over de winkel en het werken op: www.fairwinkelschagen.nl