Waanzin en zin van de liefde in voorstelling 'Love letters'.
Waanzin en zin van de liefde in voorstelling 'Love letters'. (Foto: Corbino)

Vertelconcert 'Love Letters'

ANNA PAULOWNA - Singer-songwriters Helen Botman en Peter van Vleuten komen vrijdag 25 oktober naar Anna's huiskamer met hun programma 'Love Letters'.

Via songs, verhalen, beroemde liefdesbrieven en anekdotes laten ze de liefde stralen. In al haar grootsheid en haar grilligheid. Het bitter en het zoet, de zin én de waanzin van de liefde komen voorbij.

Worden er nog wel liefdesbrieven geschreven? Of appen en swipen we alleen nog maar? Die vraag stellen Botman en Van Vleuten zichzelf en hun publiek, op zoek naar het antwoord of de geschreven liefdesverklaring nog bestaat.

Liefdesbrieven

Ze halen beroemde liefdesbrieven naar boven en wisselen anekdotes en ontboezemingen uit. Eigen songs en verrassende covers wisselen elkaar af. De sfeer: tussen folk en fado - van Brel tot Kate Bush, van Piaf tot Leonard Cohen.

Extra dimensie

Bij 'Love Letters' kiezen Botman en Van Vleuten voor de vorm van een vertelconcert: een combinatie van songs en storytelling, waardoor de liedjes extra diepgang krijgen en de verhalen een extra dimensie. Een concert om van te houden!

Locatie: Molenvaart 259. Aanvang 20.00 uur. Info en kaarten: www.botmanenvanvleuten.nl. Meer info: Peter van Vleuten, info@petervanvleuten.nl of 06-51161323.