Rock-'n-roll van hoog niveau bij de Magnusmannen.
Rock-'n-roll van hoog niveau bij de Magnusmannen. (Foto: aangeleverd)

Rock-'n-roll van hoog niveau

SCHAGEN - Zaterdagavond 2 november rockt zaal Alpha in Schagen. The Wieners (Buddy Holly), The Wanderers (Elvis Presley) en Them Lewis Boys (Jerry Lee Lewis) staan garant voor een onvervalste rock-'n-roll Tribute Night.

Bekend zijn van radio, tv en festivaloptredens

De Magnusmannen hebben gerenommeerde bands gecontracteerd die bekend zijn van radio, tv en festivaloptredens. The Wieners (Buddy Holly) traden op bij de 'De Wereld Draait Door' en 'Voetbal Inside'. De doorgaans kritische Johan Derksen was lovend over hun muzikale kwaliteiten. The Wanderers spelen de grote hits van icoon Elvis Presley (104 top-40 hits in Nederland!). Ze waren de afgelopen zomer op diverse festivals in Nederland te bewonderen. De avond sluit af met een dijk van een band; Them Lewis Boys speelde afgelopen jaar het publiek op de Zwarte Cross plat met de muziek van Jerry Lee Lewis. Kortom: terug naar de tijd van de vetkuiven, petticoats, Cadillacs en kwaliteitsrock.

Tribute Night. Zaterdag 2 november in zaal Alpha te Schagen. Aanvang 20.30 uur. Tickets voorverkoop 12 euro. Verkrijgbaar bij Piet Pann, Bloemen van Bram, Bloem& en www.magnusmannen.nl. Kaarten aan zaal 15 euro.