Win gratis kaartjes voor KreaDoe 2019!
Win gratis kaartjes voor KreaDoe 2019! (Foto: Jaarbeurs trecht)

Persbericht: Gratis kaarten voor lezersactie KreaDoe 2019

Win gratis kaarten voor KreaDoe 2019!

REGIO - Vijf dagen lang creatieve inspiratie op KreaDoe; hét event voor iedereen die houdt van handgemaakt en DIY. Heb jij zin om een dagje inspiratie op te doen bij het leukste DIY-event van het jaar? Kom dan van 30 oktober tot en met 3 november 2019 naar KreaDoe in de Jaarbeurs in Utrecht.

Al 30 jaar creatieve en waardevolle inspiratie

Dit jaar viert KreaDoe haar 30e verjaardag! En wij vieren dit mee met onze KreaDoe win-actie.

Meedoen? Like dan de Facebookpagina van onze krant Schagen op Zondag. Onder de nieuwe likers verloten wij tien gratis kaartjes voor de KreaDoe. Had je ons al geliked? Geef dit dan aan in je reactie onder het bericht over deze win-actie op Facebook. Want ook dan maak je kans op deze gratis kaartjes.

Honderden experts

Op KreaDoe geniet je van de laatste trends, technieken en mooiste materialen voor jouw creatieve passie. Honderden experts tonen de nieuwste trends op het gebied van haken, breien, paper crafts, home deco, scrapbooking, stempels, mixed media, taarten & cupcakes, fashion, tekenen en schilderen, sieraden maken en meer. Vijf dagen lang staan er vele experts klaar om vragen te beantwoorden en hun kennis te delen. KreaDoe draait om inspiratie, maar natuurlijk ook om 'zelf doen'.

Een greep uit de vele workshops en activiteiten: Vul je voorraad aan met de nieuwste materialen - Kom watertanden in het Cupcaketheater - Doe mee aan één van de honderden workshops, bijvoorbeeld handlettering - Laat je inspireren op het gebied van home & deco - Doe mee met de mutsjesbingo.

Like het weekblad Schagen op Zondag op Facebook en win kaartjes voor de KreaDoe!