Wouters Witgoed verbouwd.
Wouters Witgoed verbouwd. (Foto: aangeleverd)

Wouters Witgoed biedt uitgebreid assortiment

De afgelopen weken is er stevig verbouwd aan de Nieuwstraat 23-25. De verbouwing is nodig om het assortiment uit te kunnen breiden.

Vele accessoires, LCD tv's en meer toegevoegd

"Onder andere klein huishoudelijk, koffiemachines en persoonlijke verzorging worden flink uitgebreid", vertelt Myriam van Wouters Witgoed. "Er is nu ook ruimte voor LCD tv's, klein audio en vele accessoires.

Sinds we in december 2018 onze deuren hebben geopend aan de Nieuwstraat 25 werd al snel duidelijk dat er steeds meer vraag was voor een groter en breder assortiment. De gewenste uitbreiding werd mogelijk door de verhuizing van Engel Hoorservice."

Nieuwste trends

De nieuwe winkel wordt ruim 300 m2 groot. Er zijn onder andere vier keukens geplaatst met hierin de nieuwste trends op gebied van inbouwapparatuur. Uiteraard is het nog steeds mogelijk om te kiezen voor Wouters Witgoed inbouwservice en al uw inbouw apparatuur laten installeren door onze deskundige monteurs. Bij een storing bent u bij Wouters Witgoed aan het goede adres.

Demonstraties

Naast het bestaande assortiment is een complete uitbreiding op het assortiment gerealiseerd. Vrijdag 1 november heropent Wouters Witgoed de deuren vanaf 9.00 uur met mooie aanbiedingen. Daarbij verzorgen zij als kersverse SodaStream dealer op 1 & 2 november demonstraties. De openingstijden zijn dan: vrijdag 1 november van 9.00-21.00 uur, zaterdag 2 november van 9.00-17.00uur. Voor veel aanbiedingen geldt OP=OP. Iedereen is van harte welkom.

Wouters Witgoed bevindt zich aan de Nieuwstraat 23-25 in Schagen.