Buurman en Buurman experimenteren erop los
Buurman en Buurman experimenteren erop los (Foto: aangeleverd)

Kinepolis: 'Pavarotti' en 'Last Christmas'

Luciano Pavarotti, operazanger, had een leven met uitzonderlijke hoogte- en dieptepunten. Zijn artistieke ambities, zijn ongekende talent en zijn nauwe band met het publiek maakten hem tot wereldster. Een ode aan een groots artiest, met beelden uit het familiearchief, interviews en tv-registraties. Regisseur: Ron Howard.

Di 12 nov (20.00u) - Pavarotti, eenmalig in Schagen.

Terminator

Wat op een typische werkdag van Dani in de autofabriek lijkt, verandert in een confrontatie met twee vreemden: een futuristische, Terminator-machine (een "Rev-9") die terug in de tijd is gereisd om haar te vermoorden; en Grace, een futuristische supersoldaat die terug is gestuurd om Dani te beschermen, geholpen door niemand minder dan Sarah Connor. Actie en intensiteit neemt toe, terwijl ze Dani en de toekomst van de mensheid proberen te redden. Met: Gabriel Luna, Mackenzie Davis, Linda Hamilton.

Vr 29 nov - Project Gio

Hilarische komedie over Gio Latooy, een bekende en ietwat onhandige YouTuber die zijn geld verdient met video's uploaden. Als ouders Marcel en Louise Latooy op vakantie zijn en Gio op hun spiksplinternieuwe villa past, gaat het dak er letterlijk af tijdens een vette party. Hoe lost hij alle ellende in twee weken op?

Zo 17 nov - Buurman en Buurman

(Kleuterbios) De klunzige buurmannen Experimenteren erop los! Niets is te gek voor deze heren en ze gaan daarom allerlei uitdagingen aan: pannenkoeken bakken,een appeldief vangen en een zelfgemaakte vliegmachine ... A je to! Met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen.

Woe 6 nov - Last Christmas

(Ladiesnight) De jonge Kate is niet tevreden over haar leven, vol irritant gerinkel van belletjes aan haar schoenen - zij werkt namelijk als elf in een kerstwinkel. Tom loopt haar leven binnen, lijkt te mooi om waar te zijn en door de muur te breken die Kate om zich heen gebouwd heeft. Hoewel niets lijkt goed te gaan voor deze twee, moet je soms gewoon naar je hart luisteren en een beetje 'faith' hebben. Met: Emilia Clarke, Henry Golding en muziek van George Michael.

Woe 27 nov - Huisvrouwgeheimen 2

(Ladiesnight) We volgen Gijsje, Marjolein en Loes die ons, net als in het eerste deel, met een flinke dosis humor meenemen in hun zoektocht naar de antwoorden op verschillende herkenbare levensvragen. Huisvrouwen Bestaan Niet 2 is dé feelgood film van de feestdagen en draait vanaf 12 december in de bioscoop. Met: Eva van de Wijdeven, Jelka van Houten, Loes Luca.

22 en 23 nov - Frozen 2

(Kidsweekeinde) Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Met Anna, Kristoff, Olaf en Sven volgt een avontuurlijke reis. Elsa hoopt dat haar krachten genoeg zijn, om het koninkrijk te redden.