Trouwbeurs in Fort Westoever.
Trouwbeurs in Fort Westoever. (Foto: Jennifer Adriene)

Trouwbeurs in Fort Westoever Den Helder

DEN HELDER - In Fort Westoever Den Helder organiseren onderneemsters Rosalie Schutz van de gelijknamige herenmodewinkel in Hoorn en Annet Kwantes van Het Boudoir Bruidsmode in Hoorn samen met veel enthousiaste standhouders de 'Win een complete trouwdag beurs'. Ditmaal zondag 3 november van 12.00 tot 16.00 uur.

Wie wint er een trouwdagpakket ter waarde van minimaal € 8.000,-?

Als er beurzen georganiseerd worden voor bruidsparen is er meestal te weinig actie, zo menen Rosalie Schutz en Annet Kwantes. "Het is vaak teveel kijken en er is informatie in overvloed, maar de echte interactie met de aanstaande bruidsparen ontbrak eigenlijk altijd." Daarom startten zij in 2016 met een uniek beursconcept: win een complete trouwdag! "Een flink aantal bruidsparen heeft deze dag van hun leven al gewonnen. Bruidsparen kunnen op deze beurzen hun hele dag samenstellen met de hiervoor speciaal geselecteerde deelnemers die allemaal in hun vakgebied professioneel met trouwen bezig zijn."

Bijzondere bedrijven

Wat biedt de trouwbeurs in Fort Westoever? "Denk aan kennismaken met bijzondere bedrijven die alles weten over trouwjaponnen, herenkostuums, kinderkleding, trouwringen, bloemsierkunst, styling, decoratie en trouwfotografie. En ook de muziek ontbreekt niet. Er staan bedrijven die het inhoudelijke deel van de trouwdag kunnen begeleiden: een weddingplanner, ambtenaar van de burgerlijke stand en de dansschool voor de openingsdans. Ook praktische zaken zoals drukwerk, huwelijksreis, kapsels en make-up zijn belangrijk om vooraf te plannen. Uit de afspraken die gemaakt worden, krijgt één van de bezoekende bruidsparen een prachtige prijs uitgereikt, namelijk een cadeaupakket t.w.v. minimaal € 8.000,- voor hun trouwdag! Aangeboden door alle standhouders van deze beurs."

Jubileum

Vanwege het vijfjarig bestaan van deze beurzen wordt 15 november een prachtige 'anders dan andere-modeshow' georganiseerd . Met de nieuwste collecties bruidsmode, kinderkleding en kostuums aangevuld met de hipste bruidkapsels, moderne boeketten en veel lekkers om te proeven. Onder begeleiding van huis-dj Peter wordt dit geheid een topavond met veel inspiratie, tips en tricks voor een prachtige trouwdag. Reserveren verplicht: 0229-269222 of info@hetboudoir.nl. Facebook: trouwbeursfortwestoever.