Kledinginzamelingsactie Rotary Anna Paulowna

Net als de voorgaande jaren organiseert de Rotary Club Anna Paulowna en omstreken de jaarlijkse kledinginzamelingsactie. Dit jaar wordt de actie zaterdag 9 november tussen 9.30 en 12.00 uur gehouden in Breezand , Anna Paulowna en de Buitengebieden.

Heeft u kleding die u niet meer draagt, wilt u deze dan in een vuilniszak doen en voor 9.30 aan de straat zetten? De kleding wordt door 25 vrijwilligers in Anna Paulowna, Breezand, van Ewijcksluis en het buitengebied opgehaald.

Als er toevallig een kledingzak is vergeten, bel dan met 06-53393945.

Herbruikbaar textiel

De opgehaalde kleding wordt gesorteerd en verwerkt en als herbruikbaar textiel over de wereld verdeeld. Uw kleding wordt weer duurzaam gebruikt.

Kinderprojecten

Dit jaar is de opbrengst van de kledinginzamelingsactie bestemd voor kinderprojecten in onze omgeving. Dit zijn vaak kleine projecten zoals het meebetalen aan fietsen, aankopen van duofietsen voor mensen die minder mobiel zijn, aankoop van een elektrische bolderkar voor op het strand en het verstrekken van vrijkaarten voor evenementen die bijvoorbeeld uitgedeeld worden bij de voedselbank.

De kledinginzamelingsactie is een van de vele activiteiten van de Rotary Anna Paulowna en omstreken. De Rotary Club is een enthousiaste groep mensen die zich inzet voor goede doelen, lezingen en bedrijfsbezoeken organiseert en waarin de leden elkaar op de hoogte brengen van kennis op hun vakgebied. Nieuwsgierig geworden naar de Rotary Club? Als u wilt langskomen, stuur dan een email naar: secretaris@annapaulowna.nl.