Gratis montage bij I-KOOK keukens

(Advertorial)

DEN HELDER - De komende actiemaand staat bij I-KOOK in het teken van gratis montage bij aankoop van een complete keuken. Het leveren van de mooiste keuken, voor de beste prijs. Dat is de missie waar I-KOOK zich al tien jaar dagelijks volop voor inzet. Het jonge, snel groeiende familiebedrijf telt inmiddels 20 vestigingen door heel Nederland, en komende maand worden drie nieuwe vestigingen geopend.

Eén adres en aanspreekpunt voor elk budget

Bij I-KOOK Den Helder kan de klant terecht met alle keukenvragen en -verwachtingen. Eén adres en aanspreekpunt, voor elk budget, met altijd een ruime garantie. Van offerte en levering tot storing of beschadiging. Dát is I-KOOK, altijd persoonlijk. Bij I-KOOK hoeft men zich geen zorgen te maken dat er teveel wordt betaald. De prijs is de prijs, op de website en in de showroom. Doordat I-KOOK scherp en slim inkoopt, vindt men altijd de mooiste keuken voor de beste prijs. En dat geldt ook voor alle denkbare keukenapparaten. Naast een kwaliteitsproduct, koopt de klant bij I-KOOK zekerheid. Het vinden van dé droomkeuken was nog nooit zo leuk en eenvoudig! Bij de zoektocht naar een nieuwe keuken wordt de klant bijgestaan door een keukencoach. Op persoonlijke en transparante wijze wordt men gecoacht bij het vinden van een betaalbare keuken, die geheel voldoet aan de wensen.

Droomkeuken

Elke keukencoach wordt ondersteund door een zeer solide organisatie waardoor afspraken altijd worden nagekomen, zónder verrassingen achteraf. Kwaliteit is een absolute zekerheid. Voordat een bezoek aan de moderne, ruime showroom wordt gebracht kan op de website www.i-kook.nl al veel inspiratie worden opgedaan. Ook kan de droomkeuken direct worden vormgegeven in 2D en 3D. In enkele simpele stappen wordt de complete keukendroom tot leven gewekt. Ontwerp zelf de keuken, voeg relevante elementen als ramen en deuren toe en vind de ideale indeling voor alle keukenapparaten en -accessoires, die niet mogen ontbreken.

Koopzondag

I-KOOK in Den Helder is zondag 3 november geopend. Nieuwsgierig geworden? Neem de maten van de keuken mee en bezoek snel de showroom van I-KOOK Den Helder of maak een afspraak via de internetsite. Adres I-KOOK, Ravelijncenter 31 (tussen Beter Bed en Grando Keukens).

Kijk ook op www.i-kook.nl voor alle koopzondagen, informatie en de laatste acties.