Vele koopjes tijdens de kledingmarkt in de Bonifaciuskerk in Medemblik.
Vele koopjes tijdens de kledingmarkt in de Bonifaciuskerk in Medemblik. (Foto: aangeleverd)

Kledingmarkt en The Fureys in Bonifaciuskerk

MEDEMBLIK - In de Bonifaciuskerk, aan het Kerkplein in Medemblik, vindt vrijdag 8 november van 14.00 tot 18.00 uur en zaterdag 9 november van 10.00 tot 17.00 uur een kledingmarkt plaats. Zoals vele trouwe bezoekers gewend zijn, staat er een grote sortering aan winter-, dames-, heren- en feestkleding en jassen, maar ook schoenen, tassen, sieraden, bedden- en linnengoed, stoffen en accessoires.

Een bijzondere collectie op de kraampjes: nieuw of 'zo goed als nieuw' en veel merkkleding voor kleine prijzen. Niemand mag deze verkoop missen! Entree 2 euro, inclusief een kopje koffie. De opbrengst komt ten goede aan de restauratie van de kerk.

The Fureys

De legendarische band The Fureys is één van de oudste en bekendste folkgroepen uit Ierland. De band bestaat 41 jaar en dat vieren ze met een tournee door Nederland, inclusief een concert in de Bonifaciuskerk op woensdag 13 november om 20.00 uur. Een unieke kans om deze show bij te wonen, waarbij de hits When You Are Sweet Sixteen, The Green Fields of France en The Red Rose Café voorbij komen, maar ook de nieuwe single Day's Gonna Come. Muzikaal brengt de band 'traditionals, balades en jiggles'. Ook de anekdotes in onvervalst dialect brengen de bezoeker naar het zo geliefde Ierland.

De show wordt voorafgegaan door een optreden van Clementine Volker met Wyatt Easterling.

Entree 18 euro, kaarten te bestellen via tel. 0227-542615.