Korting op zwarte jeans tijdens Black Friday/Weekend bij Knuwer Jeans.
Korting op zwarte jeans tijdens Black Friday/Weekend bij Knuwer Jeans. (Foto: aangeleverd)

Black Friday/Weekend bij Knuwer Jeans

SCHAGEN - Bij Knuwer Jeans, de gezellige spijkerbroeken winkel aan de Molenstraat, loopt Black Friday gezellig over in een Black Friday/Weekend. De knalkortingen springen je tegemoet.

Bij elke zwarte jeans of top die u dit lange weekend bij ons aanschaft, krijgt u een korting van 20 procent. Dat is toch een aantrekkelijke actie zo vlak voor de Sint.

Korting op zwart

Cars maakt diverse modellen in een mooie zwarte iets gebleekte wassing, zoals bijvoorbeeld het populaire model Blast. Een zwarte Cars broek kost normaal € 59,99, deze is gedurende de actieperiode € 47,99 en de korting geldt per zwarte jeans. De actiekorting op de zwarte jeans geldt van Black Friday 29 november tot en met koopzondag 1 dec. Daarnaast zijn er leuke Sintaanbiedingen in de winkel tot en met 5 december, waaronder levis boxershorts, sokken en logo t-shirts.

Levi's in diep zwart

De 511 van Levi's is een populaire slimfit jeans met rits en 1 % comfort stretch, die super draagt en in veel washingen te verkrijgen is. Natuurlijk ook in het diep zwart. Ook hier geldt de korting, welke bij een zwarte jeans van Levis kan oplopen tot wel € 20,-.

De klassieker, de Levi's 501 is er in 3 wassingen en met korting al rond € 79,95 verkrijgbaar. Een dames Levi's jeans voor € 89.95. Voor de dames is er een nieuw high waist skinny model binnen de 720. Uiteraard geldt de korting van 20% op de gehele zwarte jeans collectie van Levi's, Lee en MOD jeans voor de dames.

De keuze uit de soorten jeans is enorm. Naast de genoemde merken verkopen wij in de winkel ook verschillende modellen van Wrangler en Lee.

Groot assortiment

Het assortiment spijkerbroeken is groot, de keuze reuze. Van trendy repaired skinny jeans tot de klassieke rechte jeans met rits. Grote maten, kleine maten. Lange lengtes en korte lengtes, er is van alles te vinden op spijkerbroekengebied. Mocht de broek onverhoopt toch te lang zijn, dan korten wij deze gratis voor u in.

Kerstcollectie

Bekijk het kortingenweekend ook meteen onze kerstcollectie, met prachtige, betaalbare overhemden en een mooi colbert van Gabbiano.

Tot slot, omdat de buitentemperatuur binnenkort vast omlaag gaat, geldt de korting van 20% ook op winterjassen.

Een fijne Sint en tot ziens bij Knuwer Jeans, Molenstraat 5, Schagen.

Franka, Anneke, en Marcel.

Korting op zwarte jeans tijdens Black Friday/Weekend bij Knuwer Jeans.